dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Sport » CVV Berkel JO12-2 kampioen

CVV Berkel JO12-2 kampioen

CVV Berkel JO12-2 kampioen

Berkel en Rodenrijs – Op 22 december zijn de voetballers van CVV Berkel JO12-2 kampioen geworden. Het bleek een spannend duel, want deze laatste wedstrijd werd tegen de andere mogelijke kampioen gespeeld. Na een 0-2 achterstand gaven de voetballers het nog niet op. Zij knokten zich terug in de wedstrijd die uiteindelijk eindigde in 3-3. Doordat de voorgaande wedstrijden zeer goed waren verlopen had CVV Berkel aan een gelijkspel genoeg. V.l.n.r. staand: Ruben Boot, Kaan Kaplan, Ties Langeraar, Jistin Koele, Steven, Jort Docter, Brian Breugem, Kyano Ramnath, Luc Mulder, Luuk Bank en Kyra Post. Daarnaast ook de felicitaties aan de trainers Demi Verlangen, Madelief Maasland, Roy Visser en Steven Moti.

Check Also

Drie golfclubs organiseren Rotterdam Golf Tour

Bergschenhoek - Golfliefhebbers uit de regio kunnen zich deze zomer in de Rotterdam Golf Tour met elkaar meten. In een wedstrijdformat van drie open strokeplay-toernooien bij de clubs Kralingen, Kleiburg en De Hooge Rotterdamsche worden de beste amateurgolfers bepaald. Bij deelname aan minimaal twee toernooien vindt automatische deelname plaats aan het klassement.

Geef een reactie