dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Sport » Mijntje Koerts wint prijzen op NK Huurkarts

Mijntje Koerts wint prijzen op NK Huurkarts

Mijntje Koerts wint prijzen op NK Huurkarts

Bergschenhoek – Mijntje Koerts (14) uit Bergschenhoek is zondag 16 december in Roosendaal gehuldigd voor het Nederlands Kampioenschap Huurkarts Kids in de leeftijd 10 tot 16 jaar. In het kampioenschap is zij het enige meisje. Zij wist de tweede plek te behalen in haar middengewicht klasse. Deze klasse is voor jeugd vanaf 55 kilogram. Des te knapper is het dat Mijntje in het totaalklassement, waar gewicht niet telt, de derde plek in de wacht heeft gesleept. Volgend jaar zal zij proberen voor de kampioensbeker te karten. Ook zal Mijntje in maart in Le Mans tegen 26 meiden uit Europa strijden voor een stoeltje in het Europees meidenteam georganiseerd door de FIA (Federation Internationale De l’Automobile).

Check Also

Drie golfclubs organiseren Rotterdam Golf Tour

Bergschenhoek - Golfliefhebbers uit de regio kunnen zich deze zomer in de Rotterdam Golf Tour met elkaar meten. In een wedstrijdformat van drie open strokeplay-toernooien bij de clubs Kralingen, Kleiburg en De Hooge Rotterdamsche worden de beste amateurgolfers bepaald. Bij deelname aan minimaal twee toernooien vindt automatische deelname plaats aan het klassement.

Geef een reactie