dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Ik ontdek! Wat is Alpha?

Ik ontdek! Wat is Alpha?

Ik ontdek! Wat is Alpha?

Bergschenhoek – Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. De Alpha cursus start binnenkort weer in Bergschenhoek; mensen uit de hele regio zijn van harte welkom. Het is een cursus voor jong en oud en deelname aan de Alpha is kosteloos.

De cursus is zeer geschikt als je niet bekend bent met het christelijk geloof en je jezelf wilt verdiepen in de basis hiervan. Daarnaast kan de Alpha cursus je ook helpen om je geloofsleven nieuw leven in te blazen.
Elke Alpha bijeenkomst heeft een vaste opzet. De cursusavond begint om 19.00 uur met een gezamenlijke maaltijd. Vervolgens wordt een inleiding gehouden over een specifiek onderwerp. Voorbeelden hiervan zijn: ‘Wie is Jezus?’, ‘Hoe kan ik geloven?’ of ‘Wat doet de Heilige Geest?’. Daarna volgt een gesprek in kleine groepen. Het programma is rond 21.30 uur afgelopen.
De afgelopen jaren hebben al heel wat deelnemers de cursus gevolgd en hem als waardevol bestempeld in hun zoektocht.
Op woensdag 23 januari is er een informatie avond, deze begint om 20.00 uur in ‘De Verdieping’, Schiebroekseweg 20 te Bergschenhoek.
Voor informatie en/ of vragen kan men contact opnemen met Johan Stolk, tel. 06-45322695 of per email: alpha@hervormd.nl. Meer informatie is ook te vinden op www.alpha-cursus.nl.

Check Also

Buurtfeest bewoners Bloemenbuurt

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 22 juni organsieert de buurtgroep van de Bloemenbuurt een wijkfeest. …

Geef een reactie