dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Scholenmarkt

Scholenmarkt

Op woensdag 16 januari 2019 vindt in sporthal Oostmeer, Het Hoge Land 19 in Berkel en Rodenrijs, de jaarlijkse scholenmarkt voortgezet onderwijs plaats. Op deze avond geven de scholen van het voortgezet onderwijs de informatie die leerlingen uit groep 8 nodig hebben voor het kiezen van een passende middelbare school. Er zijn voortgezet onderwijs scholen aanwezig uit Lansingerland en uit de omliggende gemeenten.
De scholenmarkt is geopend van 19.00 tot 21.00 uur. Omdat de organisatoren de drukte over de avond willen verspreiden, worden geïnteresseerden uit Bleiswijk en Bergschenhoek gevraagd zoveel mogelijk het eerste uur te komen, tussen 19.00 en 20.00 uur. Ouders, verzorgers en leerlingen uit Berkel en Rodenrijs zijn van 20.00 tot 21.00 uur van harte welkom.

Check Also

Buurtfeest bewoners Bloemenbuurt

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 22 juni organsieert de buurtgroep van de Bloemenbuurt een wijkfeest. …

Geef een reactie