woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Prikbord » PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Vertelavond in bibliotheek

Berkel en Rodenrijs – Donderdagavond 10 januari vertellen Mary Sue en Hans van Woerkom om en om verhalen. De verhalen worden in het Nederlands verteld. Onno van Tongeren zorgt op subtiele wijze voor de muzikale omlijsting. Mary Sue en Hans vertellen hun verhalen op donderdag 10 januari, inloop 19.30 uur, start 20.00 uur in de bibliotheek van Berkel en Rodenrijs, Nieuwstraat 25. Kosten: € 7,50. Aanmelden: info@hansvanwoerkom.nl of 010-5120667.

Koffieuurtje Hergerborch

Berkel en Rodenrijs – Ook in 2019 organiseert een aantal vrijwilligers het Koffieuurtje in de Hergerborch. Op vrijdagmiddag 11 januari is er voor bewoners van de aanleunwoningen, buren uit de omgeving en de nieuwe Nederlanders gelegenheid elkaar te ontmoeten. Samen maken zij het koffieuurtje tot een gezellig evenement.
Het thema is ‘Puzzelen, taal- en woordquiz’. Quizmaster Anton loopt zich al warm. Inloop vanaf 15.15 uur, aanvang 15.30 uur. Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.

Klaverjassen KBO

Berkel en Rodenrijs – De KBO organiseert in de maand juni weer twee klaverjasmiddagen, en wel op 11 en 25 januari. Deze middagen worden gehouden in het tuinpaviljoen van Huize St. Petrus en beginnen om 13.30 uur.

Klaverjassen CVV Berkel

Berkel en Rodenrijs – Tot eind april is er wekelijks op de vrijdagavond klaverjassen in het clubhuis van CVV Berkel op sportpark Het Hoge Land. Aanvang 20.00 uur, de kantine is vanaf 19.00 uur geopend. Iedereen is van harte welkom.

Wist u dit over de Dorpskerk?

Berkel en Rodenrijs – Wist u dat de monumentale Dorpskerk in het centrum van Berkel en Rodenrijs uit 1732 dateert en de toren uit 1500? Dat er een echte gevangenis in de kerk te vinden is? Er vrijwilligers zijn die deze en andere wetenswaardigheden kunnen vertellen? De kerk op vele zaterdagen open is voor (een gratis) bezichtiging? Dit te herkennen is aan de rode banners die dan buiten hangen? Dat er elke zondag twee diensten zijn waarbij een ieder hartelijk welkom is?

Concert Greatly Blessed

Berkel en Rodenrijs – Op 12 januari van 19.30 tot 22.00 uur verzorgt mannenformatie Greatly Blessed een concert in de Wijnstokgemeente, Rodenrijseweg 295. De toegang is gratis. Greatly Blessed bestaat uit twaalf zangers en twaalf muzikanten die een avondvullend programma brengen met prachtige vierstemmige harmonieën. De gratis kaarten zijn te reserveren via www.truetickets.nl. Zaal open 19.00 uur. Tijdens de pauze wordt er een collecte gehouden. Meer info op www.greatlyblessed.nl.

Open Reiki- en Meditatieavond

Berkel en Rodenrijs – De Levensstroom, praktijk voor reiki, ayurvedische massage en bloesemremedies, houdt maandelijks open avonden. Ze zijn bedoeld om kennis te maken met Reiki of om, nadat men een Reikicursus heeft gevolgd, reiki met anderen te kunnen delen. Data: maandag 14 en donderdag 17 januari. Aanvang 20.00 uur. Deelname kost vijf euro. Informatie of opgave: tel. 010-5117137 of via e-mail: delevensstroom99@gmail.com.

Bloemschikken Groei & Bloei

Berkel en Rodenrijs – Groei & Bloei organiseert een vijftal workshops bloemschikken in Willem Huygensz, Noordeindseweg 104 (achter de r.k. kerk). Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Wanneer: woensdagen 23 januari, 20 februari, 27 maart, 17 april en 22 mei. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Aanmelden tot uiterlijk 14 dagen voor een workshop bij het secretariaat van Groei & Bloei, tel. 010-5112182, e-mail: info@lansingerland.groei.nl. Leden van Groei & Bloei betalen € 23 per avond; niet-leden € 28. S.v.p. het bedrag overmaken op IBAN rekening NL68RABO.0307.4300.49 van de KMTP afd. Lansingerland. Zelf meenemen: schilmesje, snoeischaar, schaar, eventueel een tangetje.

Check Also

PRIKBORD REGIO

Gymnastiek 3B-Sociaal Belang Lansingerland – De belangenvereniging organiseert elke woensdag van 09.00 tot 10.00 uur …

Geef een reactie