dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Politieberichten » Over de kop geslagen

Over de kop geslagen

Over de kop geslagen

Berkel en Rodenrijs – Tweede kerstdag ’s avonds rond acht uur is er een auto over de kop geslagen op de Rodenrijseweg. Door het ongeval raakten nog twee auto’s zwaar beschadigd. Niemand raakte gewond. De oorzaak van het ongeval is niet bekend. Volgens een omwonende komt het regelmatig voor dat bestuurders in het donker door de verlichting van een tegemoetkomende auto de paaltjes en de versmalling niet zien. De reflectie van de paaltjes is bijzonder slecht, aldus de omwonende. Of dit de oorzaak is van het ongeval, is niet bekend, maar misschien een punt van aandacht voor de gemeente.

Check Also

Winkeldieven aangehouden

Berkel en Rodenrijs – Woensdag 5 juni zijn in het centrum van Berkel twee winkeldieven …

Geef een reactie