dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Bakker Ammerlaan blijft Molen De Hoop steunen

Bakker Ammerlaan blijft Molen De Hoop steunen

Bakker Ammerlaan blijft Molen De Hoop steunen

Lansingerland – Bakker Ammerlaan draagt Molen De Hoop in Zoetermeer al vele jaren een warm hart toe. Zij tonen dat met het afnemen van molenmeel voor het bakken van hun brood. Bovendien doneert Bakker Ammerlaan elk jaar een geldbedrag voor het onderhoud van de molen.

Bakker Ammerlaan hecht veel waarde aan kwalitatief goede en pure ingrediënten. Van het gekochte molenmeel maakt Bakker Ammerlaan onder andere speciaal Molenbrood. Dit authentieke brood wordt gemaakt van volkorenmeel, dat is gemalen door de Zoetermeerse Molen De Hoop. Hieraan wordt in de bakkerij een zadenmix bestaande uit zonnebloempitten, sesamzaad en lijnzaad toegevoegd. Het Molenbrood is bereid met natuurdesem en het brood is E-nummervrij. Hierdoor is dit brood smakelijk, natuurlijk en gezond. Bakker Ammerlaan verkoopt dit authentieke Zoetermeers Molenbrood in alle 28 winkels.

Een dankbare donatie

Onlangs mocht Stichting Molen De Hoop Zoetermeer van de bakkerij een cheque ontvangen ter waarde van € 1.000,00. De overhandiging van de cheque vond plaats in de molen, op Kaarsjesavond 2018. Het bestuur van de stichting is blij met deze trouwe ondersteuning door een betrokken ondernemer.
Kijk ook eens op www.bakkerammerlaan.nl en op www.molendehoopzoetermeer.nl.

Check Also

Verkeerscentrum.nl voelt zich thuis in Lansingerland

Berkel en Rodenrijs - Sinds kort is de Berkelse Poort tussen Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs enkele nieuwe bedrijven rijker waaronder Verkeerscentrum.nl voor Zoetermeer ##+## Lansingerland. Het bedrijf - dat Arjan van Holsteijn en zijn partner Johanna van Zwol in 2004 overnamen - zocht en vond een fraaie locatie in de onlangs gerealiseerd bedrijfsgebouwen naast de brandweerkazerne.

Geef een reactie