dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Politiek » Nieuwjaarsreceptie CDA Lansingerland

Nieuwjaarsreceptie CDA Lansingerland

Lansingerland – Op donderdag 10 januari houdt het CDA van 16.30 tot 18.00 uur haar nieuwjaarsreceptie met als thema ‘Effect van brexit op Lansingerlandse ondernemers en burgers’. Spreker over dit thema is Karsten Klein, nr. 3 op de CDA-lijst voor de verkiezingen voor het Europees Parlement, en voormalig wethouder in Den Haag. Ook zal een van de heren van Bunnik Plants zijn visie geven op de mogelijke gevolgen van de Brexit voor het Lansingerlandse bedrijfsleven.
Uiteraard is er onder het genot van een hapje en een drankje gelegenheid tot netwerken.
In verband met de organisatie verneemt het CDA graag of u aanwezig zult zijn. Aanmelden kan door te mailen naar secretaris.cda.lansingerland@gmail.com.

Check Also

Conceptvoorstel voor cultuurhuis Blok B

Lansingerland - Het college van b. en w. heeft de volgende stap gezet in de realisatie van een cultuurhuis in Berkel en Rodenrijs. Veel knipperende oranje lichten lijken in meerderheid op groen te springen, ook die van de Leefbaar 3B fractie. Of dat echt zo is zal blijken tijdens de bespreking in een gezamenlijke commissievergadering op 17 juni.

Geef een reactie