dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Muller & Co zet de deuren open voor senioren

Muller & Co zet de deuren open voor senioren

Muller & Co zet de deuren open voor senioren

Berkel en Rodenrijs – Na twee drukke kerstdagen – waarbij Muller & Co het rond de duizend gasten naar de zin maakte – zette Robèr Willemsen de deuren van zijn brasserie aan de Kerksingel evenals vorig jaar op derde kerstdag wagenwijd open voor senioren.

Trees Borkus-Henskens

Rond de 160 gasten uit Huize Sint Petrus, de Oudelandse Hof en Welzijn Lansingerland kwamen al of niet begeleid naar de brasserie waar ze welkom werden geheten door Robèr die iedereen welkom heette en beloofde dat deze derde dag misschien nog wel mooier zou worden dan de twee voorafgaande.
“We gaan u een mooie lunch aanbieden en we hopen dat u een fijn verblijf hier hebt,” waarna medewerkers van start konden met het uitserveren van de soep.
Na de soep en een drankje volgde een keuze uit het grote buffet dat aan de rand stond opgesteld. Zelf stroopte Robèr de mouwen op om zijn gasten te helpen met zowel de keuze als het opscheppen. Vlees, vis, groenten, aardappeltjes in soorten en maten, kroketjes… het viel niet mee daar een keuze uit te maken, maar er was meer dan voldoende, dus die keuze viel ook in de tweede ronde nog te overwegen. Tijdens de overheerlijke lunch werd de muziek verzorgd door de Flamingo’s die vrolijke en muziek ten gehore brachten.
De ‘derde Kerstdag ouderenlunch’ werd een groot succes, maar aan alles komt een einde; zo ook aan de gratis aangeboden lunch die niets dan stralende gezichten opleverde.

Check Also

Wijnhandel Van Vianen specialist in whisky en mooie wijnen

Berkel en Rodenrijs - Als enige in Berkel en Rodenrijs kan Glenn van Vianen zijn zaak de echte speciaalzaak in sterke drank en wijnen noemen. Wijnhandel van Vianen aan het Westerplein in Berkel Centrum; al bijna 35 jaar een familiebedrijf dat meegaat met de tijd.

Geef een reactie