dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Nieuws » Royal Lemkes Foundation schenkt aan goede doelen

Royal Lemkes Foundation schenkt aan goede doelen

Royal Lemkes Foundation schenkt aan goede doelen

Bleiswijk – Tijdens het kerstontbijt bij Royal Lemkes, donderdagochtend 20 december in alle vroegte en met alle medewerkers, werden in totaal zeven cheques uitgereikt. Allemaal voor een goed doel dat door een van de medewerkers werd aangedragen.

Trees Borkus-Henskens

De cheques werden uitgereikt door Jan en Marion namens de Royal Lemkes Foundation die vorig jaar november van start ging en duurzame projecten ondersteunt in binnen- en buitenland. Tijdens het kerstontbijt allemaal ‘Hart onder de riem’ steun als eenmalige donatie. Daarnaast steunt de Royal Lemkes Foundation tevens bijzondere projecten en geeft het structurele ondersteuning gedurende een periode van 3 tot 5 jaar.

Goede doelen

De cheques van € 750,- kregen een goede bestemming.
Barbara Scheffer nomineerde de Santa Run in Den Haag waarvan de opbrengst voor de Voedselbank en de Nierstichting was. Nadine Comoretto kwam naar voren voor Samen sterk zonder Stigma voor hulp aan mensen met een beperking. Hans van Gorcum was er voor de Stichting All the Way die tijdens een fietstocht geld verzamelde voor kankeronderzoek in het Antonie van Leeuwenziekenhuis. Kimberley Houwaart en Dian Verstappen kregen steun voor Bake for Life, een organisatie die kwetsbare mensen de mogelijkheid biedt een vak te leren en uit armoede te ontsnappen. Saritha de Groot ontving de bijdrage voor de Stichting Mariëtte’s Child Care die kinderen een thuis en scholing biedt in Ghana. Er werden ook twee cheques van € 1000,- uitgereikt. Aan Zeger van Asch van Wijck voor het Logeerhuis de Buren voor mensen die na ziekte nog niet zelfstandig thuis kunnen wonen en nog zorg nodig hebben. De tweede was voor René Bol van de Stichting bij Anders die een woonplek wil creëren voor kinderen met een beperking.
De initiatiefnemers en de goede doelen werden met een luid applaus ontvangen.

Check Also

Lansingerland Live weer een knallend succes

Lansingerland - Er was geen oppas meer te krijgen, niet eerder zag je zoveel fietsers - veelal in groepjes - van pakweg tussen de 25 en 50 fietsen, stralende en verwachtingsvolle gezichten en gezwaai onderweg naar de Lansingerlanders die lopend waren. Dat moest toch een reden hebben. Nou die was er: Lansingerland Live, twee dagen lang!

Geef een reactie