woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Algemeen » Geweldige kerstdansvoorstelling

Geweldige kerstdansvoorstelling

Geweldige kerstdansvoorstelling

Berkel en Rodenrijs – De meiden én jongens van Dance4Kids Fervor hebben woensdag 12 december een geweldige kerstdansvoorstelling neergezet. Ouders, opa’s, oma’s, zusjes, broertjes, vriendjes en vriendinnetjes genoten volop van de dansende kinderen. Aan het einde van de voorstelling werd er samen met het publiek een mooi dansfeest van gemaakt. Met nog een laatste dansles te gaan kunnen de kinderen genieten van welverdiende twee weken kerstvakantie. Voor meer informatie zie www.fervor.nl.

Check Also

Bouw Hof van Berkel van start

Berkel en Rodenrijs - In aanwezigheid van de toekomstige bewoners ging vrijdagmiddag 21 juni de officiële eerste paal de grond in als start voor de bouw van Hof van Berkel. Het project bestaat uit een zeventiental woningen en ligt aan de Oostmeerlaan aan de rand van De Groenzoom.

Geef een reactie