dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Vers aan Tafel maaltijdservice aan de slag in Lansingerland

Vers aan Tafel maaltijdservice aan de slag in Lansingerland

Vers aan Tafel maaltijdservice aan de slag in Lansingerland

Lansingerland – Vers aan Tafel heeft de maaltijdservice aan huis van 3B Diner overgenomen. De maaltijdservice, die landelijk actief is, ontwikkelt de maaltijden zelf en neemt alleen genoegen met het beste. Zo worden natuurlijke, duurzame ingrediënten gebruikt en worden de maaltijden gratis bij mensen thuis bezorgd door zo veel mogelijk een vaste bezorger.

Trees Borkus-Henskens

De bezorging van de warme maaltijden wordt door De Jong Diepvries voortgezet. Bij hen of via Welzijn Lansingerland kan men zich aanmelden voor de warme maaltijd service. De vriesverse kant en klaar maaltijden, die aan huis worden afgeleverd en zelf moeten worden opgewarmd, zullen vanaf nu verzorgd en geleverd worden door Vers aan Tafel.

Goede kennismaking

Voor veel Lansingerlanders was het kerstdiner in De Leeuwerik – waar ruim tachtig gasten aan tafel kwamen – een eerste kennismaking met Vers aan Tafel. Niet alleen met de maaltijden, maar ook met het keukenteam. Die kennismaking viel in goede aarde, want de reacties waren enthousiast. “Het eten was geweldig,” stak Wil Minnai, de vrijwilliger die al 26 jaar het kerstdiner samen met andere vrijwilligers verzorgd, haar enthousiasme niet onder stoelen of banken. “Onze gasten hebben het er nog steeds over en alles is opgegaan!”
De dinergasten werden bij binnenkomst verrast met vrolijk gedekte tafels, een kerststal en een grote verlichte boom. Ze hadden zich aangemeld via Welzijn Lansingerland en genoten van de ontvangst en het samenzijn. De koks van Vers aan Tafel waren inmiddels al enkele uren druk bezig met de voorbereidingen van het kerstdiner. Met als voorgerecht een vol au vent met pikante rijst en een garnituur van gebakken champignons met verse kruiden. Het hoofdgerecht bestond uit kalkoenfilet in pepersaus met rode kool en appeltjes, fijne groene boontjes en aardappel dauphines of aardappelpuree met stoofpeertjes en frisse salade. Het dessert was overheerlijke kerstbavarois met een garni. “Tijdens het diner werd er voor elke gast twee maal een drankje geschonken en het diner werd afgesloten met koffie.”

Service

“Maaltijdservice 3B Diner – De Jong Diepvries – streeft al jaren naar de hoogste kwaliteit en service. Daardoor weten steeds meer klanten ons te vinden en is ons klantenbestand in de afgelopen jaren flink gegroeid. Om de volgende stap te zetten naar een nóg hogere kwaliteit gaan we nu samenwerken met Vers aan Tafel,” vertelt Kees Polm. “Vers aan Tafel heeft al ruim 15 jaar ervaring in het bereiden en bezorgen van maaltijden bij mensen thuis. Heerlijke maaltijden en persoonlijke aandacht is voor hen net zo belangrijk als voor ons. De afgelopen tijd hebben we alle maaltijden van beide maaltijdservices uitvoerig getest. Samen met tweesterren chef Pascal Jalhay van Vers aan Tafel zijn alle gerechten verbeterd op smaak en kwaliteit. Met deze samenwerking zullen wij een heel nieuw team – met nog meer ervaring en passie voor lekker eten – gaan vormen. Met daarin het beste van twee bedrijven samengevoegd. In de komende tijd zal die samenwerking steeds meer vorm en inhoud krijgen. Polm: “Onze klanten gaan daarvan profiteren en het vooral proeven in nieuwe, heerlijke maaltijden met persoonlijke bezorging en service aan huis!”

Check Also

Wijnhandel Van Vianen specialist in whisky en mooie wijnen

Berkel en Rodenrijs - Als enige in Berkel en Rodenrijs kan Glenn van Vianen zijn zaak de echte speciaalzaak in sterke drank en wijnen noemen. Wijnhandel van Vianen aan het Westerplein in Berkel Centrum; al bijna 35 jaar een familiebedrijf dat meegaat met de tijd.

Geef een reactie