dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Nieuws » Bleiswijkse kerstmarkt druk en gezellig

Bleiswijkse kerstmarkt druk en gezellig

Bleiswijkse kerstmarkt druk en gezellig

Bleiswijk – Geen sneeuw, regen of wind, maar ditmaal een leuke en gezellige kerstmarkt in het centrum van Bleiswijk met een aangenaam (bijna) wintertemperatuurtje en heel veel belangstellenden op de been om met elkaar te genieten van de vrolijke uitstallingen, de leuke koopjes en de ontmoetingen.

Om vier uur kwam de loop er al meteen in en werd het steeds drukker tot een uur of zes. Na etenstijd vulden de straten zich weer en werd het een sfeervolle avond. Met vrolijke kramen vol leuke aanbiedingen, verlichting, de Kerstman, paardjes die rondreden, muziek van Crescendo, leerlingen en docenten van Melanchthon Business School die niet alleen fraaie kerstcreaties verkochten, maar gratis kerststerren uitdeelden aan alle voorbijgangers. Meisjes die bloembollen uitdeelden, er was glühwein, de springveer voor kinderen maakte overuren en veel bekenden maakten onderweg een praatje. Iedereen leek het – zo bleek uit de reacties – naar z’n zin te hebben. Zo mag de kerstmarkt elk jaar zijn!

Check Also

Lansingerland Live weer een knallend succes

Lansingerland - Er was geen oppas meer te krijgen, niet eerder zag je zoveel fietsers - veelal in groepjes - van pakweg tussen de 25 en 50 fietsen, stralende en verwachtingsvolle gezichten en gezwaai onderweg naar de Lansingerlanders die lopend waren. Dat moest toch een reden hebben. Nou die was er: Lansingerland Live, twee dagen lang!

Geef een reactie