woensdag 26 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Fixtel fixt het

Fixtel fixt het

Fixtel fixt het

Berkel en Rodenrijs – Aan het Westerwater 6 in Berkel Centrum opende Fixtel de deuren van een fraaie zaak. Met als speerpunt het repareren van telefoons, smartphones, laptops en tablets. Het is de derde vestiging voor eigenaar Aron Yarzada die na zaken in Vlaardingen en Schiedam nu ook zetelt in Lansingerland.

Fixtel staat voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid. “Onze volledige transparante reparatieruimte is hiervan een goed voorbeeld. Elke smartphone is bij ons in betrouwbare handen en de klant kan meekijken tijdens een reparatie die gemiddeld binnen 30 minuten is opgelost en met 12 maanden garantie wordt afgeleverd. Het is voor de klant ook leuk zijn of haar smartphone ook eens van binnen te zien. Wij werken alleen met originele onderdelen.” Fixtel is gecertificeerd reparateur via Uneto-Vni en werkt als erkend elektronisch reparatiebedrijf.

Geopend

Zaterdag was het feest bij Fixtel. Wethouder Kathy Arends was present om samen met de eigenaar de zaak officieel te openen, waarna het centrum zich al snel vulde met zwarte ballonnen waarop met wit opschrift de naam Fixtel prijkte. Uitgereikt aan de kinderen in het winkelcentrum die er met hun ouders boodschappen deden. Het werd meteen vanaf de opening een drukke dag waarop veel belangstellenden een kijkje kwamen nemen en kennis maakten met de mogelijkheden van Fixtel.

De mogelijkheden

Naast reparatie kan de klant bij Fixtel tevens terecht voor abonnementen, refurbished losse toestellen en een uitgebreid assortiment accessoires.
Inmiddels is Aron al zes jaar actief met Fixtel. “Een eigen concept en een eigen naam waar we verder mee willen groeien. Volgend jaar zetten we de stap naar het samenwerken met franchisers die bij ons passen en Fixtel verder laten groeien in meerdere vestigingen.”

Online of in de winkel

“Heb je een kapot apparaat, is er een onderdeel beschadigd of weet je eigenlijk niet wat er precies mee aan de hand is? Maak online een afspraak bij Fixtel (www.fixtel.nl). Wij herstellen je kapotte apparaat en werken inzichtelijk en snel. Je plant zelf online een afspraak met ons in en krijgt een duidelijk overzicht van de kosten. Je kunt ook langskomen en kiezen voor de klaar-terwijl-u-wacht service. Dit houdt in dat smartphone, tablet of MacBook worden gerepareerd terwijl men plaatsneemt in de comfortabele ontvangstruimte. We zorgen voor behoud van alle gegevens. Je hoeft dus niet zelf voor een back-up te zorgen.”

Check Also

Muller & Co veilt ‘eerste vaatje’ nieuwe haring

Berkel en Rodenrijs - Heineken zette een openingsbod in van € 1500,- voor het eerste vaatje nieuwe haring dat woensdagavond 12 juni werd geveild bij Muller ##+## Co tijdens de inmiddels traditionele haringparty. Dat liet Lansingerland niet gebeuren en dus werd er goed geboden. Het was uiteindelijk Piet Hijdra die de veilinghamer liet zwijgen na het bod van € 3500,-.

Geef een reactie