woensdag 16 oktober 2019 | week 42
Home » Advertorial » Autoschade Bergschenhoek: “Hét schadeherstelbedrijf van de regio”
Autoschade Bergschenhoek is een hypermodern herstelbedrijf met alle ondersteunende activiteiten die nodig zijn. “Mede door de dealerschappen van Toyota en de aansluiting bij Tesla’s Collision Center is ons werk hoogstaand en de veiligheid gegarandeerd”, aldus manager Ab Gelton.

Autoschade Bergschenhoek: “Hét schadeherstelbedrijf van de regio”

Autoschade Bergschenhoek: “Hét schadeherstelbedrijf van de regio”

Autoschade Bergschenhoek is een hypermodern herstelbedrijf met alle ondersteunende activiteiten die nodig zijn. “Mede door de dealerschappen van Toyota en de aansluiting bij Tesla’s Collision Center is ons werk hoogstaand en de veiligheid gegarandeerd”, aldus manager Ab Gelton.

Het herstelbedrijf in Bergschenhoek is dan ook uitgegroeid tot een kwaliteitsbedrijf. Het bedrijf bestaat uit een team van 18 medewerkers. Voor alle medewerkers geldt dat zij goed geschoold zijn en deskundig advies kunnen geven. Maar ASB streeft ook naar een partnerschap op ander terrein dan schadeherstel alleen. De heer Gelton: “Als FOCWA hersteller helpen wij bij de totale afhandeling van schade. Wanneer de klant wenst, begint onze hulp al bij het invullen van het schadeformulier. Ook het ophalen en terugbrengen van de klant en van de auto behoort tot de mogelijkheden.”
Voor particulieren en bedrijven staat ASB dus altijd klaar. Het herstlbedrijf werkt voor verzekeraars, universele autobedrijven en merkdealers.

Eigenschade

De heer Gelton vervolgt: “Iedereen heeft weleens een geval dat het tegenzit; je raakt een paaltje, zag even dat randje niet, in dat geval is het voordeliger de schaderekening zelf te betalen. Wij bieden voor de kleinere schades een snelle en voordelige herstelmethode, onze quick quality repair method”.
ASB biedt deze reparatiemethoden met beproefde systemen zoals de auto- en lakfabrikant het adviseren en zij houden rekening met alle moderne technieken die je bij een fabrikant kunt verwachten.

Fleet-owners en bedrijven

Voor bedrijven met een wagenpark biedt ASB hulp bij schademanagement. De heer Gelton licht toe: “Dit wil zeggen dat wij bedrijven rapporteren over het gebruik van de auto met betrekking tot schadekosten en adviseren over de wijze waarop kosten kunnen worden voorkomen en beperkt. Wij kunnen voor bedrijven een fleet concept te maken dat aansluit op de arbeidsprocessen van het bedrijf.”
En kunt u niet naar ASB komen dan komen zij de auto ophalen, 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Technieken

ASB investeert veel in moderne technologie zoals auto elektronica, want u wilt toch ook dat uw auto weer net zo veilig is na een reparatie als voor de aanrijding? ASB heeft veel opleidingen hiervoor gevolgd en geïnvesteerd in moderne apparatuur. Niet alleen elektronica maar ook de carrosserietechnieken zijn veranderd, zoals allerlei vormen van het verbinden van metalen door middel van las-, lijm- en nageltechniek.
De heer Gelton benadrukt: “U mag van ons verwachten dat wij uitsluitend werken met originele delen. Immers uw auto heeft ‘N-cap approvement’ en dat wilt u zo houden! Onderdelen, techniek en ervaring bepalen de kwaliteit van reparatie en alleen dan kunnen we de garantie aan die ook aan de gestelde fabrieksnormen voldoet.

Stichting Duurzaam Repareren

ASB biedt niet alleen een goede service en correcte reparaties, maar doet dit ook op een zeer duurzame wijze. Bij duurzame mobiliteit wordt vaak gedacht aan hybride of elektrische auto’s of de materialen waarmee de auto geconstrueerd is. Het ‘op de weg houden’ van de auto veroorzaakt echter een veelvoud aan CO2 uitstoot van de oorspronkelijke productie.
Stichting Duurzaam Repareren certificeert bandenbedrijven, garages, schadeherstellers en glasherstellers op het gebied van duurzaamheid.

Diensten

ASB biedt de volgende diensten: compleet schadeherstel, ruitschadeherstel en vervanging
interieurschadeherstel, uitdeuken zonder spuiten en belettering.
Voor calamiteiten is er een 24 uur service. U krijgt altijd iemand aan de lijn.
Vervangend vervoer / eigen haal- en brengservice.
Ruime parkeergelegenheid (afsluitbaar terrein).
Ruime openingstijden: ma t/m vr: 07.30 – 18.30 uur / za: 09.00 – 13.00 uur.

Check Also

Huisvesting voor uitzendkrachten in boerderij Grijpestijn

Bleiswijk - Aan de Hoekeindseweg in Bleiswijk is een uniek project tot stand gekomen. In de mooie oude boerderij Grijpestijn zijn vier appartementen gerealiseerd waar in totaal 22 uitzendkrachten kunnen wonen. De voorkant van de boerderij blijft intact als woonhuis en is inmiddels verhuurd.

Geef een reactie