dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Advertorial » Overeenstemming over vestiging Lidl in Berkel Centrum West

Overeenstemming over vestiging Lidl in Berkel Centrum West

Overeenstemming over vestiging Lidl in Berkel Centrum West

Berkel en Rodenrijs – Er werd al eerder over gesproken, maar in het derde kwartaal van 2021 opent een Lidl supermarkt de deuren in Berkel Centrum West. Vorige week bereikten Berkel Centrum West BV (Waaijer Projectrealisatie/ABB Bouwgroep) en Lidl Nederland GMBH overeenstemming over de vestiging van een nieuwe Lidl supermarkt in de uitbreiding van het winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs.

Hiermee is een belangrijke stap gezet voor de daadwerkelijke realisatie van het centrumplan Berkel Centrum West waar Waaijer Projectrealisatie en ABB Bouwgroep al geruime tijd in nauwe samenwerking met de gemeente Lansingerland aan werken.
Berkel Centrum West bestaat uit zeven gebouwen waarvan gebouw 1 bestaat uit een supermarkt van circa 2.500 m² BVO, 196 gebouwde openbare parkeerplaatsen, circa 700 m² BVO overige detailhandel/horeca, circa 100 vrije sector huur- en/of koopappartementen/maisonnettes en 118 privé parkeerplaatsen ten behoeve van de appartementen.
De gesloten overeenkomst voorziet in de verkoop van circa 2.500 m² BVO supermarkt en 196 gebouwde openbare parkeerplaatsen (deel van gebouw 1) aan Lidl Nederland. De nieuwe Lidl supermarkt in Berkel Centrum West wordt hiermee een moderne winkel die de klant van alle gemakken voorziet. De supermarkt opent in de derde kwartaal 2021 haar deuren.
Informatie: www.berkelcentrumwest.nl.

Check Also

Laat je verrassen bij IVA Bleiswijk

Bleiswijk - IVA Bleiswijk B.V. - de naam staat voor Inkoop Verkoop Auto’s en geeft dus meteen de kernactiviteiten weer - werkt vanaf een schitterende zichtlocatie. Het bedrijf zit aan de Hoefweg 235 in de oksel van de N209 en de A12 en is goed vanaf de doorgaande weg te zien. Toch zijn er nog altijd inwoners uit Lansingerland die er nog niet zijn geweest. Een gemiste kans.

Geef een reactie