dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Kerstpakkettenactie de KaaZaaK

Kerstpakkettenactie de KaaZaaK

Bleiswijk – Het is december en de feestdagen komen steeds dichterbij. Ook dit jaar geeft kaas- en delicatessenspecialist de KaaZaaK te Bleiswijk vier kerstpakketten t.w.v. 50 euro weg aan mensen die het echt verdienen.
Extra leuk: steigerplankenmeubels.nl sponsort ook een pakket én een anonieme gulle gever eveneens: dus zes prachtige en smakelijke pakketten! Wat erin zit is uiteraard een verrassing.
De KaaZaaK vraagt uw hulp! “Wie verdient volgens jou een pakket en kan wel een extraatje gebruiken dit jaar?”, vraagt Robert.
Meedoen kan uitsluitend door: te mailen naar info@kaazaak.nl of stuur een brief.
Op 18 december worden op Facebook de zes winnaars bekend gemaakt. De pakketten kunnen dan de volgende dag in de winkel worden opgehaald.

Check Also

Verkeerscentrum.nl voelt zich thuis in Lansingerland

Berkel en Rodenrijs - Sinds kort is de Berkelse Poort tussen Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs enkele nieuwe bedrijven rijker waaronder Verkeerscentrum.nl voor Zoetermeer ##+## Lansingerland. Het bedrijf - dat Arjan van Holsteijn en zijn partner Johanna van Zwol in 2004 overnamen - zocht en vond een fraaie locatie in de onlangs gerealiseerd bedrijfsgebouwen naast de brandweerkazerne.

Geef een reactie