maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Kerstmarkt in Bleiswijk

Kerstmarkt in Bleiswijk

Kerstmarkt in Bleiswijk

Bleiswijk – De Winkeliersvereniging van Bleiswijk organiseert op woensdag 12 december van 16.00 tot 21.00 uur een sfeervolle kerstmarkt op het Kranenburgplein. Ook de Dorpskerk is geopend, tot 20.30 uur.

Op de kerstmarkt zullen winkeliers en andere standhouders de bezoekers in kerstsfeer brengen met warme drankjes, kerst-aanbiedingen en ander vermaak.
Vanaf het plein wijst een verlicht pad, vanuit de Dorpsstraat via het kleine kerkstraatje, de weg naar de toegangsdeuren van de Dorpskerk. Kinderen kunnen daar hun op school gekregen kleurplaat inleveren, in ruil voor een presentje. Een beker chocolademelk met wat lekkers staat klaar en daarbij kunnen ze een leuke kerstknutsel maken.
Dit is een gezamenlijk initiatief van de Hervormde Wijkgemeente de Dorpskerk, Gereformeerde Kerk Bleiswijk, Hervormde Wijkgemeente het Anker en de Driehoek gemeente.
In de kerk kan men genieten van diverse muziekuitvoeringen door het Mannenkoor, Kinderkoor, Tienerkoor, Gelegenheidskoor en Organisten. Het muziekprogramma staat tijdens de openstelling van de kerk in de hal opgesteld. Ook is er gelegenheid voor samenzang.
Meer informatie https://www.facebook.com/OpenstellingDorpskerkBleiswijk/

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie