donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Advertorial » Mazda de Voorstad sluit 2018 feestelijk af

Mazda de Voorstad sluit 2018 feestelijk af

Mazda de Voorstad sluit 2018 feestelijk af

Zoetermeer – Aftellen was nog nooit zo leuk. Mazda dealer de Voorstad te Zoetermeer wil het jaar feestelijk afsluiten met veel voordeel voor de klanten. Tot het einde van het jaar kan het voordeel oplopen tot vele duizenden euro’s. Alle kopers van een nieuwe Mazda kunnen profiteren van het BPM voordeel van 2018 en het kenteken van 2019. Dit voordeel is bovenop de vele acties en actiemodellen. Daarnaast biedt de dealer we zeer scherpe inruilprijzen en een gratis trekhaak.

’Mazda is de afgelopen tijd veel getest door diverse pers- en vakbladen. Mazda komt er veelvuldig als winnaar uit. Daarnaast zijn de Mazda CX-3 en Mazda CX-5 uitgeroepen tot meest waardevaste auto’s in hun klasse. ‘’Daar zijn we bijzonder trots op’’, zegt Bart-Jan Kraal, directeur Mazda dealer de Voorstad. “We houden mede daarom een flinke eindejaarsactie”, aldus Bart-Jan Kraal.
“Koop nu uw nieuwe Mazda met extra eindejaarsvoordeel en begin 2018 in stijl. Helaas wordt de BPM (belasting personenauto’s en motorvoertuigen) per januari 2018 wederom flink verhoogd op vrijwel alle auto’s in Nederland. Dat betekent dat als u in 2019 een nieuwe auto koopt, u meer belasting betaalt voor dezelfde auto dan in 2018. Dat scheelt bijvoorbeeld bij een Mazda6, Mazda3, CX-5 of CX-3 tussen de 154 en 1.300 euro. Ook bij een Mazda2 bespaart u enkele honderden euro’s. Voor alle voorraadmodellen geldt dat we het kenteken kunnen aanvragen in 2018 en registreren in 2019. U heeft dan het belastingvoordeel van 2018, maar wel een in 2019 gekentekende auto. Daar valt dus echt veel te besparen’’, aldus Bart-Jan Kraal.
Om het nog aantrekkelijker te maken biedt de Maza dealer, als klap op de vuurpijl, ook nog eens een gratis trekhaak op alle nieuwe Mazda’s die verkocht worden tussen 1 en 31 december 2018 (levering januari 2019).

Benieuwd naar alle acties bij Mazda de Voorstel? Kom langs en laat dit voordeel niet liggen!
Mazda de Voorstad B.V. is gevestigd aan de Akkerdreef 383 te Zoetermeer. Info: www.devoorstad.nl.

Check Also

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord - Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Geef een reactie