donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Advertorial » De betere versie van jezelf

De betere versie van jezelf

De betere versie van jezelf

Bergschenhoek – Injectables, cosmetische chirurgie én huidverbetering onder één dak. In het karakteristieke witte pand aan de Leeuwenhoekweg 4 is sinds 1 december 2018 Skin + Surgery Clinics gevestigd. De cosmetische kliniek waar alles op het gebied van schoonheid samenkomt.

Wendy Kerver

“Dat is ook meteen één van de zaken waarmee wij ons onderscheiden. Wij hebben aandacht voor het verhaal van onze cliënten en kijken naar het geheel. Zo kan een persoonlijk behandelplan bestaan uit een filler-behandeling, maar ook voedingssupplementen om het effect te vergoten”, aldus Dennis Damen. Dennis is samen met zijn partner dr. Thanya Tha-In sinds vier jaar de trotse eigenaar van deze cosmetische kliniek. Waar Dennis zich vooral bezighoudt met het commerciële gedeelte van het bedrijf, is Thanya de zeer ervaren chirurg die als chef de clinique het medische gedeelte voor haar rekening neemt.
“We zijn enorm trots op dit prachtige pand, waar we een plek hebben gecreëerd om even te onthaasten. Onze huidige locatie aan de Coolsingel in Rotterdam werd te klein en toen ik dit pand zag was ik eigenlijk direct verliefd en zag de enorme potentie die het heeft om ons concept verder uit te breiden. Met inmiddels twee vestigingen is de kliniek een succes, waarbij kwaliteit en tevredenheid voorop staan. Niet voor niets behoort Skin + Surgery Clinics tot één van de hoogst gewaardeerde cosmetische klinieken van Nederland.”

Kwaliteit staat centraal

Er zijn tegenwoordig veel aanbieders van bijvoorbeeld botox of fillers. Dennis: “Wij werken alleen met A-producten en zeer gekwalificeerde artsen. Hierdoor zullen wij niet stunten in prijs zoals andere klinieken vaak wel doen, maar bieden wij kwaliteit en continuïteit. We vinden het heel belangrijk dat de cosmetische behandelingen er natuurlijk uitzien. Dus geen extreem opgevulde lippen of gezichten zonder expressie. Ruim 97% van onze klanten komt na een eerste behandeling bij ons terug. Daar zijn we heel erg trots op.”
De meeste behandelingen vinden plaats in het gerenoveerde pand in Bergschenhoek. Hiervoor zijn verschillende behandelkamers voorzien van de nieuwste technieken als het gaat om luchtcirculatie en hygiëne. Dennis: “We zijn specialist als het gaat om cosmetische ingrepen zoals ooglidcorrecties en face- en halslifts en deze behandelingen worden dan ook bij ons in de kliniek uitgevoerd. “
Er is niet alleen aandacht voor de buitenkant, bij Skin+Surgery Clinics wordt naar het totaalplaatje gekeken.
Dennis: “Dat is waar wij voor staan. Wij geloven dat innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid hand in hand gaan. Zo bieden wij ook yoga, meditatie en ademcoaching aan. Ook hebben wij ook een huidtherapeut en een orthomoleculaire (voedingsleer) therapeut in dienst. Pas als je lichaam en geest in balans zijn, verover je met je glimlach de hele wereld.”
Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kunt u terecht op skin-surgery.nl.

Check Also

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord - Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Geef een reactie