donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Advertorial » Inspiratie opdoen bij de Cor Olie Recreatie najaarsshow

Inspiratie opdoen bij de Cor Olie Recreatie najaarsshow

Inspiratie opdoen bij de Cor Olie Recreatie najaarsshow

Bergschenhoek – In het weekend van 7 tot 9 december 2018 organiseert Cor Olie Recreatie haar jaarlijkse najaarsshow. In de ruim opgezette showroom aan de Weg en Bos 1 in Bergschenhoek bent u van harte welkom. Tijdens dit weekend zijn er diverse actiemodellen van de verschillende (huis)merken te bewonderen, zijn er scherpe aanbiedingen en kunt u mooie, actieve prijzen winnen. Carlo en Hellen Olie en hun collega’s zijn er klaar voor.

Wendy Kerver

Nieuw tijdens de najaarsshow zijn de campers van Knaus. Carlo: “Wij zijn sinds kort dealer van Knaus campers. We wilden, behalve twee merken caravans, ook altijd al graag twee merken campers in onze showroom. Met de merken Weinsberg en Knaus bieden wij nu een bredere range van mogelijkheden aan. Van buscampers, half-integraal tot luxe volintegraal campers. Beide merken hebben verschillende actiemodellen die standaard heel compleet zijn uitgerust en zeer scherp zijn geprijsd. Zo hebben wij bijvoorbeeld een zeer complete camper van Weinsberg te koop vanaf € 65.000. Deze camper is helemaal camping klaar en wordt geleverd met navigatie, camera, luifel, schotelantenne en tv.

Uniek in Nederland

In de showroom staan verschillende (actie)modellen campers en caravans modeljaar 2019. Bijzonder is de enige Buccaneer Cruiser van Elddis in Nederland. Dit is de meest luxe toercaravan van het merk uit Engeland. Deze luxe tandemasser heeft een lengte 6.98 meter en is 2.5 meter breed. Deze caravan heeft standaard een E&P levelsysteem, queensize bed, over/grill, vloerverwarming en zonnepaneel. Natuurlijk hebben wij ook kleinere lichtgewicht caravans staan. Zo is de totale lengte van de Sprite 370 EK maar 5.43 meter, de breedte 2.25 meter. Zo is er voor iedereen een passende caravan. Tijdens de najaarsshow zijn er speciale showaanbiedingen op nieuwe caravans en campers.

Hellen: “Voor ieder budget is er bij ons wel iets te vinden. Naast de nieuwe modellen hebben wij buiten en boven bijvoorbeeld ook zeer scherp geprijsde tweedehands caravans. In onze kampeershop vindt u een breed assortiment van producten die uw verblijf in uw caravan of camper nog meer veraangenamen. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een schotel voor uw caravan hebben wij diverse modellen en leveren wij ook Canaal Digitaal of JOYNE. Zodat u op de camping ook kan genieten van uw televisie.”
Wist u dat u ook bij Cor Olie Recreatie een camper kan huren? Kijk online of vraag in de winkel naar de verschillende mogelijkheden.
Carlo: “Tevens zijn wij het adres voor al uw onderhoud aan uw caravan of camper. In onze werkplaats worden nu vaak caravans en campers winterklaar gemaakt zodat u in de komende lente weer onbezorgd op reis kunt gaan. Ook als u schade heeft ben u bij Cor Olie aan het juiste adres. Cor Olie is een erkend schadeherstelbedrijf voor alle merken caravans en campers. Wij zijn aangesloten bij zowel de BOVAG als FOCWA.”

Kijk voor meer informatie op corolie.nl of kom dit weekend gezellig langs bij de najaarsshow.

Check Also

M. de Koning Autobedrijven presenteert metamorfose

Rotterdam Ommoord - Met de complete verbouwing van hun pand aan de Vlambloem in Ommoord heeft M. de Koning Autobedrijven het voor elkaar gekregen gasten en klanten te verrassen met een pand dat als nieuw lijkt. Gasten die er in het feestelijke openingsweekend van 11 tot en met 13 juli voor de eerste keer kennis mee maakten gingen er vanuit een nieuw pand te betreden. “Slechts de spanten zijn blijven staan; verder is alles vernieuwd!” weet communicatie medewerker van het bedrijf Dagmar van der Gaag.

Geef een reactie