dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Bakker Ammerlaan, ‘de bakker in de buurt’

Bakker Ammerlaan, ‘de bakker in de buurt’

Bakker Ammerlaan, ‘de bakker in de buurt’

In winkelcentrum Het Gouden Hart is een van de 28 winkels van Bakker Ammerlaan gevestigd. Een mooie winkel waar je niet alleen terecht kunt voor vers brood en gebak maar waar je aan de stamtafel ook kan genieten van een goede kop koffie of thee met een vers gebakje.

Sinds de opening van de winkel is het hier altijd gezellig druk geweest. Linda van Leeuwen en haar zes collega’s staan iedere dag met een glimlach voor de klanten klaar.
Linda: “We hebben iedere dag vers gebak en natuurlijk vers brood. Bakker Ammerlaan hecht veel waarde aan het ambacht bakker. We hebben een mooie, verrassende en smakelijke mix van brood- en banketproducten. Zo bakken wij bijvoorbeeld ons authentiek speltbrood in de winkel af. Dit is een heel puur brood, het bevat enkel meel, water, zout en huisgemaakte desem.”

De Consumentenbond heeft het volkorenbrood van Bakker Ammerlaan in 2017 uitgeroepen als ‘beste keus’. Volgens het testpanel een perfect Nederlands volkorenbrood. Uiteraard is dit een prestatie waar iedereen heel erg trots op is maar de bakkers in de bakkerij in Bleiswijk blijven zich verbeteren en uitdagen.

Ook zijn de verschillende smaken pindakaas van de Pindakaaswinkel te koop in de winkel. Dit is, volgens de gebruikers, de lekkerste pindakaas van Nederland. Zonder toegevoegde suikers, zoutarm, gemaakt van kokosolie (in plaats van palmolie) en in verschillende verrassende smaken. Zoals bijvoorbeeld karamel zeezout, dadel kaneel of chilipeper citroengras.

Linda: “In onze winkel hebben we ook iedere dag een andere aanbieding. Op maandag en dinsdag zijn de eierkoeken 3+1 gratis. In het weekend zijn de tompouces 3+1 gratis. En nu vanwege de feestdagen geldt deze weekendaanbieding ook voor de oliebollen en appelbeignets. Kom dus zeker langs om deze heerlijke producten te proeven!”

Voor de komende feestdagen kunt u uw brood- en banketproducten ook vooraf bestellen. Kijk voor meer informatie in de winkel of op bakkerammerlaan.nl.

Check Also

Nominatie Koppert scout-app

Berkel en Rodenrijs - Koppert Biological Systems kondigt met trots aan dat de nieuwe scout-app genomineerd is voor de GreenTech Innovation Awards 2019.

Geef een reactie