dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Opstappers AnnemiekLoopt finishen met een grote lach

Opstappers AnnemiekLoopt finishen met een grote lach

Opstappers AnnemiekLoopt finishen met een grote lach

Lansingerland – Dinsdag 11 september wachtte trainster Femke op de deelnemers van haar nieuwe opstartgroep. Er meldden zich dames en heren, die fitter door het leven willen gaan. Aan het einde van de training ontving iedereen zijn trainingsschema voor de komende 12 weken met als doel de Sint Nicolaasloop van 5 km op zaterdag 1 december.

Velen konden zich niet voorstellen dat ze over 12 weken 5 km zouden kunnen hardlopen. Het trainingsschema is de afgelopen jaren steeds verbeterd en zo opgesteld dat de lopers na elke training nog energie over hebben en het gevoel hebben nog wel door te kunnen gaan. Het gaat niet om het uiterste vragen van het lichaam tijdens een training in een opstartgroep, het gaat om het belastbaar maken van het lichaam en het opbouwen van de conditie. Daarnaast is het gezellig om met een groep te trainen en het is een stok achter de welbekende deur om door te zetten. Na 12 weken werd de Sint Nicolaasloop bij De Kieviten in Bleiswijk de uitdaging. De opstappers liepen met gemak. De prestaties: Anka Vrij: 33.28, Astrid Bauer 33.26, Barbara Bak: 34.53, Eline van Oort: 37.14, Petra van de Velde: 30.31, Kim van Driel: 31.23, Leonie Noordhoek: 31.24, Liza van den Bulk: 32.28, Maartje van der Lugt: 31.22, Tanja Donkersloot: 29.15, Wim Bak: 32.04. De groep wordt overgedragen aan hoofdtrainster Annemiek die elke dinsdagavond verder traint voor de 10km. Trainster Femke start dinsdag 19 februari 2019 haar negende opstartgroep. Opgeven en voor meer informatie over andere loopgroepen: www.annemiekloopt.nl / info@annemiekloopt.nl.

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …

Geef een reactie