donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Sport » T-Dancers hiphoppen er op los

T-Dancers hiphoppen er op los

T-Dancers hiphoppen er op los

Bergschenhoek – Na maanden van hard trainen mochten de selectiegroepen van T-Dance hun prestaties op het gebied van Hiphop laten zien tijdens de eerste danswedstrijd van het seizoen bij de Shell We Dance in Noordwijk. De meiden hebben alles gegeven en maar liefst drie teams vielen in de prijzen. Het team Girlssquad heeft met hun allereerste wedstrijd het hoogst haalbare gehaald. Deze meiden zijn (6 tot 9 jaar) de jongsten van T-Dance. Team Hit it en de meiden van team Rhythmsquad hebben een derde prijs in de wacht gesleept. Voor het eerst heeft Team Youth meegedaan aan moderne dans. De knappe prestatie leverde een vierde plek op. Team Hit it en Rhythmsquad zijn samen met choreograaf Tessa van Zomeren begonnen met de voorbereidingen voor de wedstrijd in Beverwijk.
T-Dance heeft een open lesweek van 17 december t/m 21 december. Leden en niet-leden kunnen onbeperkt gratis proeflessen volgen. Voor meer informatie zie www.tdance.nl.

Check Also

Meester graad en Dan graden uitreiking Dojang Chung Shin

Bergschenhoek - Tijdens de jaarlijkse Wapen en Hyung dag, dit keer in sporthal Het Berghonk op 13 juli, kreeg Sjoerd Robijn de Meester graad 4e Dan uitgereikt.

Geef een reactie