zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Sport » T-Dancers hiphoppen er op los

T-Dancers hiphoppen er op los

T-Dancers hiphoppen er op los

Bergschenhoek – Na maanden van hard trainen mochten de selectiegroepen van T-Dance hun prestaties op het gebied van Hiphop laten zien tijdens de eerste danswedstrijd van het seizoen bij de Shell We Dance in Noordwijk. De meiden hebben alles gegeven en maar liefst drie teams vielen in de prijzen. Het team Girlssquad heeft met hun allereerste wedstrijd het hoogst haalbare gehaald. Deze meiden zijn (6 tot 9 jaar) de jongsten van T-Dance. Team Hit it en de meiden van team Rhythmsquad hebben een derde prijs in de wacht gesleept. Voor het eerst heeft Team Youth meegedaan aan moderne dans. De knappe prestatie leverde een vierde plek op. Team Hit it en Rhythmsquad zijn samen met choreograaf Tessa van Zomeren begonnen met de voorbereidingen voor de wedstrijd in Beverwijk.
T-Dance heeft een open lesweek van 17 december t/m 21 december. Leden en niet-leden kunnen onbeperkt gratis proeflessen volgen. Voor meer informatie zie www.tdance.nl.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie