zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Politiek » CDA Lansingerland bezoekt buitensportverenigingen

CDA Lansingerland bezoekt buitensportverenigingen

CDA Lansingerland bezoekt buitensportverenigingen

Lansingerland – Het CDA heeft in de maand oktober op de zaterdagen kennisgemaakt met de buitensportverenigingen in de gemeente Lansingerland. De bestuurders van de verschillende sportclubs ontvingen de CDA-delegatie enthousiast en belangstellend.

Zo is de parkeerproblematiek bij het sportpark in Berkel en Rodenrijs uitgebreid aan de orde geweest. Op verschillende zaterdagen waarbij grote evenementen georganiseerd worden staan auto’s op plaatsen waar parkeren niet is toegestaan. Ook zijn er geen oplaadpalen beschikbaar voor elektrische auto’s. De voetbalverenigingen zijn er nog niet aan toe om rookvrij te worden. Terwijl de hockeyvereniging HBR wel aangeeft rookvrij te zijn. Voetbalvereniging TOGB is bereid uitkeringsgerechtigden te helpen participeren. De terugloop van vrijwilligers wordt door elk bestuur erkend en dit lijkt een groot probleem in de toekomst te worden.
De tennisverenigingen Lawn te Bleiswijk en tennisvereniging Triomf te Bergschenhoek hopen op steun van de gemeente om een Padelbaan te verwezenlijken. Padel is een opkomende sport. Het is een combinatie is van tennis en squash. Bovengenoemde onderwerpen zijn voorbeelden van wat zoal besproken is.
Met veel voldoening kijkt het CDA Lansingerland terug op deze bezoeken. De sportverenigingen hebben aangegeven blij te zijn met het initiatief van de CDA fractie. De binnensportverenigingen mogen binnenkort ook een bezoek van het CDA verwachten.

Check Also

Cultuurhuis Blok B in Berkel

Lansingerland - Op woensdag 10 april wordt in het gemeentehuis om 20.00 uur voor raadsleden en belangstellenden een beeldvormende avond over het Cultuurhuis Berkel gehouden. Cynthia Dekker van Rotterdam Festivals presenteert de resultaten van het onderzoek naar de culturele profielen van de inwoners van Lansingerland. Vervolgens neemt Dick te Winkel van BMC u mee langs de resultaten van een haalbaarheidsonderzoek en presenteert hij het concept voor een cultuurhuis in Berkel.

Geef een reactie