zondag 21 april 2019 | week 16
Home » Sport » Opstappers Loopgroep Berkel over de finish

Opstappers Loopgroep Berkel over de finish

Opstappers Loopgroep Berkel over de finish

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 1 december hebben de Opstappers van Loopgroep Berkel hun afsluitende 5 km gelopen tijdens de door De Kieviten prima georganiseerde St. Nicolaasloop in Bleiswijk. Op 27 september zijn deze lopers uit uit de regio gestart met een speciaal schema, beginnend met 5 x 1 minuut hardlopen en vervolgens gedurende 20 trainingen in 10 weken opvoerend naar het doel, de 5 km. En nu was het zover, na 20 trainingen onder goede weersomstandigheden stonden ze aan de start in Bleiswijk. Bewolking, wind en een miezerig regentje mocht de pret niet drukken, als hazen gingen ze van start en ze zijn allemaal gefinisht met een smile van oor tot oor. Dat is precies de visie van Loopgroep Berkel, op een ontspannen manier inspannend werken aan het verbeteren van conditie, weerbaarheid en kracht. Voor mensen met goede voornemens start 10 januari 2019 de volgende Opstapgroep, ook voor de gevorderde loper is er genoeg uitdaging. Voor meer info www.loopgroepberkel.nl.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie