maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Kees Wesdorp verrast met zilveren jubileum

Kees Wesdorp verrast met zilveren jubileum

Kees Wesdorp verrast met zilveren jubileum

Berkel en Rodenrijs – Nietsvermoedend sloot Kees Wesdorp zoals gebruikelijk zijn werkdag af; niet wetend dat hem die zaterdag 1 december een verrassing wachtte. Kees is al 25 jaar werkzaam bij KARWEI en dat was er de reden van dat collega’s en familie hem na het sluiten van de zaak samen opwachtten.

Trees Borkus-Henskens

Zijn werkgever Donald de Vogel loodste de totaal verraste Kees mee naar een deel van de zaak die tot een gezellige hoek was omgetoverd met hapjes en drankjes. Daar werd de jubilaris ontvangen en vervolgens toegesproken.
“Vandaag is het 25 jaar geleden dat je bij ons familiebedrijf binnenkwam. Zelf was ik toen nog niet werkzaam bij De Vogel Bouwmarkt. Daarom kan ik je niet uit mijn eigen herinnering vertellen hoe je bij ons begon,” opende Donald de feestelijke bijeenkomst. “Wat ik wel weet is dat wij in de loop der jaren heel vaak waardevolle en persoonlijke gesprekken gehad hebben. In één van die gesprekken heb jij mij verteld hoe je hier aan het werk ging. Mijn vader wilde jou in eerste instantie niet aannemen, maar jij gaf niet zomaar op! Je had besloten met Marinneke om jullie huis te gaan verbouwen, want dan zou je elke dag bij ons over de vloer komen en zo kon mijn vader niet meer om je heen! En dat werkte; uiteindelijk heeft mijn vader een keus gemaakt waar ik nu nog steeds profijt van heb.”
Kees begon als verkoper van doe-het-zelf artikelen in de toenmalige winkel Doeland aan de Herenstraat en ging tevens regelmatig op pad met onder andere collega Jan Kerver. “In 1998 ben je meeverhuisd naar de Big Boss Bouwmarkt aan de Berkelse Poort. We werden toen in een klap vijf keer zo groot met vijf keer zoveel collega’s. Dit was wennen voor je, maar je hebt bewezen dat je van onschatbare waarde was voor de zaak. Mede door jouw grote inzet en klantenbinding is het mogelijk geweest om in 2004 en in 2011 nogmaals uit te breiden, maar nu onder de vlag van KARWEI. Je hebt je ontwikkeld tot zonweringspecialist met uitzonderlijke verkooptalenten. Er zijn maar weinig klanten die jou niet kennen of speciaal naar jou vragen als ze bij ons in de winkel komen. Het is duidelijk hoe trots wij zijn op het feit dat je al 25 jaar bij ons werkt.”

Geschenk

Na de speech volgden de geschenken. Waaronder een collage van foto’s van de achterliggende 25 jaar en tevens een reischeque waarmee hij samen met zijn vrouw een mooie bestemming voor kan uitzoeken. Donald eindigde met: “Kees, je kwam bij ons op je 34ste, dus je hebt nog 7,5 jaar te gaan. Dat vinden wij een geruststellend idee en we roepen je daarom op vooral niet te gaan parachutespringen of bungy jumpen tijdens de vakantie. We willen je heelhuids terug zien!”

Check Also

Zilveren draagspeld voor jubilarissen EHBO

Zilveren draagspeld voor jubilarissen EHBO Bleiswijk – Op de ledenvergadering van 4 april heeft EHBO-Bleiswijk …

Geef een reactie