dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Bezoekvrijwilligers gezocht

Bezoekvrijwilligers gezocht

Lansingerland – Aandacht, het lijkt zo gewoon en is tegelijk zo bijzonder. Voor inwoners die door een mantelzorger verzorgd worden of voor mensen die alleen wonen is Welzijn Lansingerland op zoek naar bezoekvrijwilligers. De te bezoeken mensen kunnen last hebben van geheugenproblematiek, lichamelijke ziekten of ouderdomsbeperkingen. In het bezoek kan aandacht gegeven worden door samen te wandelen, fietsen, boodschappen doen, zingen of fotoboeken bekijken. Vrijwilligers ontvangen scholing en begeleiding om deze bezoeken te doen. Belangstellenden voor dit dankbare werk of mensen die graag bezoek willen ontvangen kunnen contact opnemen met Welzijn Lansingerland, Maria Boersma: cih@swsl.nl of via 010 522 5545. Meer informatie over Welzijn via www.welzijnlansingerland.nl en facebook: informelehulpwelzijnlansingerland.

Check Also

Directeur ELM zet ‘robijn’ achter zijn naam

Kruisweg - In alle vroegte werd Wouter van de Vendel donderdagochtend 9 mei compleet verrast door zijn medewerkers. Die hadden de kalender goed bijgehouden en geconstateerd dat hun directeur die dag precies 40 jaar werkzaam was bij het bedrijf aan de Kruisweg. Dat robijnen jubileum moest gevierd worden!

Geef een reactie