dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Acht podiumplekken voor Sushiho

Acht podiumplekken voor Sushiho

Acht podiumplekken voor Sushiho

Bergschenhoek – Zaterdag 24 november heeft Sportsclub Sushiho met acht vechters meegedaan aan Dutch Open NK Kiyozumi. Het was een groot toernooi met 207 deelnemers en voor de meeste categorieën werd een afvalsysteem gehanteerd. De vechters werden vergezeld van coaches en een leuke groep supporters. Er was ook een live stream voor de thuisblijvers. In het toernooi mocht Eilse beginnen, zij werd eerste. Viėnna volgde daarna en verloor helaas de finale. Jayden won al zijn partijen en werd overtuigend eerste. Kayleigh en Nikki vochten in een poule en werden beide derde.
Cathelijne en Merel zaten in dezelfde categorie. Voor Cathelijne was het verschil van 10 kg met haar tegenstander toch teveel en ze behaalde helaas geen prijs. Merel won alle partijen en werd eerste. Stijn mocht de dag afsluiten en zat goed in de wedstrijd. Onverwachts verloor hij de finale en werd tweede.

Check Also

Honkbal

Bergschenhoek – De eerste wedstrijd van de heren van Orioles tegen Neptunes vond plaats op …

Geef een reactie