dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Blije gezichten door donaties uit het Coöperatiefonds

Blije gezichten door donaties uit het Coöperatiefonds

Blije gezichten door donaties uit het Coöperatiefonds

Delft/Lansingerland – Op dinsdag 27 november ontvingen 14 winnaars uit de regio Zuid-Holland Midden een donatie uit het Coöperatiefonds van de Rabobank. Alle gelukkigen waren bij de uitreiking aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen. Tjerk-Martijn Mulder, directievoorzitter a.i. bij Rabobank Zuid-Holland Midden, reikte de cheques uit. In totaal voor een bedrag van € 27.058. Het leverde veel blije gezichten op tijdens een gezellige avond. Iedere vereniging of stichting uit de regio kon tot 1 november een aanvraag voor een donatie indienen. Met het Coöperatiefonds investeert de bank een deel van haar winst in lokale projecten en initiatieven. In Lansingerland waren Stichting Behoud ’t Web en Ronde tafel 136 de gelukkigen. De themagroep Coöperatiefonds, bestaande uit ledenraadsleden van de bank, behandelt de aanvragen en toetst deze aan de criteria van het fonds. Elk jaar zijn er twee momenten waarop een aanvraag voor een donatie kan worden ingediend, voor 1 juni of voor 1 november.

Check Also

Nominatie Koppert scout-app

Berkel en Rodenrijs - Koppert Biological Systems kondigt met trots aan dat de nieuwe scout-app genomineerd is voor de GreenTech Innovation Awards 2019.

Geef een reactie