maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Lezersschrijven » De politie is er voor u

De politie is er voor u

Op donderdag 29 november moest ik een bezoek brengen aan het GC aan de Klapwijksezoom in Berkel en Rodenrijs. Ik belde een paar bevriende Berkelaren om te vragen waar ik de Klapwijksezoom kon vinden. Beiden konden mij het niet vertellen. Nou dan maar gewapend met de Tom Tom onderweg. Aangekomen op de Boterdorpseweg gaf deze aan bij elke rotonde, ga deze vier keer rond of eigenlijk, neem de vierde afslag, al een raadsel . Mijn vrouw die de auto bestuurde negeerde de aanwijzingen en wij reden nagenoeg de gehele Klapwijseweg af, tot de grens met Pijnacker . Keer om gaf de Tom Tom aan. En wederom neem de vierde afslag. Uiteindelijk reden we naar het politiebureau en ik belde aan, een uiterst vriendelijke dame via de intercom gaf aan dat er zo iemand naar buiten zou komen om aanwijzingen te geven. Even later verschenen twee charmante vrouwelijke agenten. Rijd maar achter ons aan was het advies. De politie is er voor u, werd maar weer eens duidelijk . We werden er keurig heengebracht. Toen we thuis arriveerden en mijn vrouw nog even een boodschap deed vertelde ze bij terugkomst dat de beide agentes zojuist door onze straat reden.
‘Nou’ antwoordde ik haar, ‘ zeker gekeken of we goed waren thuis gekomen’.

Jan H Dammes,
Bleiswijk

Check Also

Oproep: stop de houtkap!

Bent u ook verontrust en verontwaardigd over de almaar aanhoudende bomenkap in onze gemeente? Ik …

Geef een reactie