dinsdag 25 juni 2019 | week 26
Home » Prikbord » PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Kerstbomenverkoop de Kievit

Berkel en Rodenrijs – Vanaf 1 december zijn er weer kerstbomen te koop bij speeltuin De Kievit. De opbrengt gaat geheel naar de speeltuin. De verkoop is iedere dag van 10.00 tot 17.00 uur. Ook op zondag, zolang de voorraad strekt. Kopers ontvangen een lootje voor een kerstpakketje.

Lunch en Meer in Wel-kom!

Berkel en Rodenrijs – Team Kruispunt bereidt vrijdag 7 december weer een Lunch en Meer in inloophuis Wel-kom!, ds. van Koetsveldstraat 3. Heeft u weer zin in een heerlijke maaltijd en leuke gesprekken? Eet vrijdag gezellig mee tussen twaalf en half twee. Thema: Hij komt! Graag aanmelden, zodat er genoeg voor iedereen is. Van de gasten wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Aanmelden kan bij Wel-kom! of bel Ria Nederveen, tel. 010-5116149.

Klaverjassen Pius X

Berkel en Rodenrijs – Klaverjasclub Pius X organiseert vrijdag 7 december een sponsorklaverjasavond in een zaal van de Pius X kerk aan de Anjerdreef in het Rodenrijs.

Midwinterfeest in de Kievit

Berkel en Rodenrijs – Op 8 december wordt in speeltuin de Kievit een superleuk Midwinterfeest gehouden. De opbrengst gaat naar de speeltuin. Kinderen kunnen met de Kerstman of zijn elf op de foto. Dit jaar staat er een wensboom. Er kan tegen een geringe vergoeding een kerststukje of kerstknutsel worden gemaakt. Verder kan men oliebollen, pannenkoeken, popcorn, een warm drankje kopen. Bij de vuurkorf kan een marshmallow worden gemaakt.

Nordic walking KBO

Berkel en Rodenrijs – Bij goed weer organiseert de KBO op de dinsdagmiddag Nordic Walking. Start om 14.00 uur bij de Pius X kerk aan de Anjerdreef. Informatie: Jeanne Bloom, tel. 010 – 5115553.

Sponsorklaverjassen Huize Petrus

Berkel en Rodenrijs – Op dinsdag 11 december is er sponsorklaverjassen in Huize Sint Petrus, waarvan de opbrengst gebruikt zal worden voor renovatie van het tuinpaviljoen van het huis. Aanvang 20.00 uur in de koffiezaal waar vanaf 19.30 uur de koffie klaar staat.

Bridgen Overdag Berkel

Berkel en Rodenrijs – Het bridgeseizoen 2018-2019 van Bridgevereniging Bridgen Overdag Berkel (B.O.B.) loopt al weer een tijdje. Bij deze gezellige vereniging kan men zich nu nog steeds aanmelden om op woensdag van 13.30 tot 16.45 uur te komen bridgen in zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2. Kom rustig een paar keer vrijblijvend gratis meespelen om de sfeer te proeven. Het maakt niet uit of men een beginnend of reeds ervaren bridger is. Voor wie geen bridgepartner heeft kan de wedstrijdleiding, in overleg, kijken of er een partner beschikbaar is. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Leo van Dorp, tel. 010-5217751, l.vandorp@casema.nl of met het wedstrijdsecretariaat 06-42541404.

Computer- en Tablet Café

Berkel en Rodenrijs – Iedereen met vragen over computers, smartphones en tablets is welkom in het Computer- en Tablet Café in het gezellige leescafé in de vestiging van Bibliotheek Oostland, Nieuwstraat 25. Er zijn vrijwilligers van SeniorWeb aanwezig die kunnen helpen als u met vragen of een probleem zit. Het Computer- en Tablet Café is open op donderdag 13 december van 13.30 tot 15.30 uur. Men kan gewoon even binnenlopen, de toegang is gratis.

Adventsviering bij PCOB

Berkel en Rodenrijs – De PCOB komt donderdag 13 december om 14.30 uur bijeen voor de Aventsviering in Rehoboth, Wilhelminastraat 2. De liturgie wordt voorbereid door de commissieleden, afwisselend met woord en zang. Tevens is er medewerking van een zanggroepje. Onder het genot van een drankje en een hapje wordt de viering afgesloten. Daarna volgt een broodmaaltijd. Kosten broodmaaltijd: € 12. Men krijgt daarvoor een broodmaaltijd met soep, belegde broodjes, krentenbrood, fruit, koffie, thee of melk. Aanmelden kan bij Anton Roodsant (010-5115639) of Henk Oosterwijk (010-5115271) tot uiterlijk 7 december a.s. Indien u zich heeft opgegeven en plotseling verhinderd bent geef dit dan ook door. Leden (ook uit Bergschenhoek en Bleiswijk) en andere belangstellenden zijn welkom. De maaltijd is circa 18.00 uur afgelopen. Informatie: Henk Oosterwijk, tel. 010- 5115271.

Open maaltijd

Berkel en Rodenrijs – Donderdagavond 20 december om 18.00 uur is er weer een Open maaltijd in de huiskamer in kerk De Bron, Rodenrijseweg 97. U bent van harte welkom voor een heerlijke maaltijd, ook vegetarisch. Het thema is dit keer: Kerst. Aanmelden kan via een email aan openmaaltijd@gkvdebron.nl of bel met 06 – 23480731. Mee-eten is gratis.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Oud papier actie Bergschenhoek Bergschenhoek – Op donderdag 13 juni wordt er oud papier opgehaald …

Geef een reactie