dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Lotgenotencontact voor mensen met rouw en verlies

Lotgenotencontact voor mensen met rouw en verlies

Bergschenhoek – Juist nu, in deze maand van zoveel warme gevoelens, kan de pijn van het gemis weer extra opspelen. Je verhaal kunnen doen als je een dierbare verloren hebt, doet de meeste mensen goed. Kunt en wilt u hier ook over praten? In ons café Over-Leven kan dat, samen met lotgenoten en/of vrijwilligers. U bent van harte welkom op dinsdag 11 december en op maandag 24 december, van 14.00 – 16.00 uur, Burg. van Oostenweg 10, zij-ingang bij parkeerplaats. Meer informatie kunt u krijgen via 010- 524 10 90.

Check Also

Directeur ELM zet ‘robijn’ achter zijn naam

Kruisweg - In alle vroegte werd Wouter van de Vendel donderdagochtend 9 mei compleet verrast door zijn medewerkers. Die hadden de kalender goed bijgehouden en geconstateerd dat hun directeur die dag precies 40 jaar werkzaam was bij het bedrijf aan de Kruisweg. Dat robijnen jubileum moest gevierd worden!

Geef een reactie