donderdag 22 augustus 2019 | week 34
Home » Algemeen » Sociëteit EchThuis kan weer leden welkom heten

Sociëteit EchThuis kan weer leden welkom heten

Sociëteit EchThuis kan weer leden welkom heten

Bergschenhoek – In oktober was het een jaar geleden dat de biljarters en klaverjassers die jaren de grote zaal van ’t Smitshoek in Bergschenhoek hadden ‘bevolkt’ verhuisden naar de Chabotzaal in Berghonk. Een hele stap voor de dames en heren die jaren gewend waren naar ’t Smitshoek te komen. Na ruim een jaar zijn ze echter helemaal gewend in hun nieuwe omgeving die de naam Sociëteit EchThuis kreeg.

Trees Borkus-Henskens

Sociëteit EchThuis is van maandag tot en met vrijdag elke middag vanaf 13.00 uur geopend. Met in de zaal twee biljarttafels en een flink aantal tafels en stoelen voor de kijkers als de klaverjassers.
EchThuis staat open voor alle senioren, zowel dames als heren.
Op dinsdag is het competitie biljarten en op donderdag competitie klaverjassen, maar de overige dagen is er vrij spel. De groep leden bestaat op dit moment uit een tachtigtal bezoekers, bestaande uit biljarters, klaverjassers, inlopers en vrijwilligers.
De zaken draaien zo goed dat men de deur openzet voor meer leden. “We nodigen graag senioren uit eens een kijkje te komen nemen op een van de middagen (op maandag alleen open als er voldoende belangstelling is).
Voor meer informatie over het klaverjassen kan contact worden opgenomen met Tinus Bijnsdorp; tel. 010 – 5115261.

Kerstbingo

Op woensdag 12 december organiseert Sociëteit EchThuis een Kerstbingo waarbij zowel leden als niet-leden van harte welkom zijn.
Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden via een inschrijfformulier dat in de Chabotzaal verkrijgbaar is, maar dat kan ook telefonisch bij Jetty (06 – 34253393 of Janette (06 – 57692078).

Check Also

Spreekuur SAMEN Doen

Lansingerland – Jeugd Cultuur Fonds, Jeugd Sport Fonds, Stichting Leergeld, Welzijn Lansingerland, Bibliotheek/Taalhuis, MEE en …

Geef een reactie