dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Advertorial » Hinloopen Klene Belastingen en Administratie is hét administratiekantoor voor ondernemers

Hinloopen Klene Belastingen en Administratie is hét administratiekantoor voor ondernemers

Hinloopen Klene Belastingen en Administratie is hét administratiekantoor voor ondernemers

De instelling van Dolf Hinloopen en Marc Klene is optrekken met de ondernemer. Met die instelling en een jarenlange ervaring in de branche openden ze ruim drie jaar geleden hun administratie- en belastingadvieskantoor aan de Berkelse Poort. Maar wat ze eigenlijk nog belangrijker vinden: “Wij denken als een ondernemer en zijn altijd bereikbaar!”

“De BTW maand is voor ons kantoor altijd weer een drukke en leuke maand, omdat vele klanten binnenlopen. Dat is een van de momenten dat je elkaar weer wat beter leert kennen en kunt sparren. Horen wat ze bezig houdt en adviseren in hun bedrijfsvoering. Eerlijk en helder spiegelen.”

Mensen met passie

Hinloopen Klene is dus een ‘warm’ kantoor waar je altijd even binnen kunt lopen. Om met de mannen aan tafel te gaan als je iets bezig houdt. “Onze klanten zijn mensen die met passie over hun bedrijf praten en de consequenties van keuzes willen doornemen. Van ons te horen wat kan, ook in relatie tot de cijfers. Daarbij vervullen wij soms de rol van coach. Onze klant wordt gehoord en wij denken graag mee; wij kennen de klant, zijn servicegericht en hebben korte lijnen.” Zowel Dolf als Marc kennen hun vak. Dat betekent niet alleen dat ze verstand hebben van cijfers, maar ook dat er een vertrouwensrelatie is met de klant. “Wij zetten onze expertise in en kunnen desgewenst adviseren als er keuzes gemaakt moeten worden. Daar waar mogelijk leggen wij het contact tussen onze klanten, met name als dat versterkend werkt. Wij zien daar vaak mooie ontwikkelingen uit komen.”

Continuïteit

“Binnen ons kantoor is het ook fijn dat wij elkaar als sparringpartners hebben. Bovendien brengt dat continuïteit voor zowel onszelf als de klant. Daarnaast hebben wij een goed netwerk waar wij mee samenwerken voor aanvullende expertise in andere vakgebieden. Mede daardoor kunnen wij voldoen aan onze zorgplicht en onze klanten informeren op ontwikkelingen in die vakgebieden. Maar ook over ons eigen vakgebied, zoals bijvoorbeeld de aanpassing van het BTW-laag tarief en op langere termijn de wijzigingen rond de inkomstenbelasting. Bijhouden van alle ontwikkelingen is dan ook prioriteit binnen ons bedrijf.” Hinloopen Klene Belastingen en Administratie, een ondernemend administratiekantoor.

Check Also

Verkeerscentrum.nl voelt zich thuis in Lansingerland

Berkel en Rodenrijs - Sinds kort is de Berkelse Poort tussen Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs enkele nieuwe bedrijven rijker waaronder Verkeerscentrum.nl voor Zoetermeer ##+## Lansingerland. Het bedrijf - dat Arjan van Holsteijn en zijn partner Johanna van Zwol in 2004 overnamen - zocht en vond een fraaie locatie in de onlangs gerealiseerd bedrijfsgebouwen naast de brandweerkazerne.

Geef een reactie