woensdag 21 augustus 2019 | week 34
Home » Politieberichten » Wolfert Lansing ontruimd na brand

Wolfert Lansing ontruimd na brand

Bergschenhoek – Dinsdagochtend 27 november brak rond half tien brand uit in Wolfert Lansing aan de Boterdorpseweg. De brand was ontstaan in de wasmachine en veroorzaakte veel rook. De school werd ontruimd en de leerlingen werden opgevangen in het gemeentehuis van Lansingerland, dat naast Wolfert Lansing ligt. Na het blussen van de brand heeft de brandweer de ruimte geventileerd en er zijn metingen verricht. Er zijn geen berichten over gewonden. De leerlingen mochten na het ophalen van hun spullen in he klaslokaal naar huis.

Check Also

Twee aanhoudingen voor inbraak

Berkel en Rodenrijs – Woensdag 7 augustus zijn door de politie twee verdachten aangehouden voor …

Geef een reactie