dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Lezersschrijven » AED omgeving Berkelsezoom

AED omgeving Berkelsezoom

In Lansingerland maakt een aantal inwoners zich hard zoveel mogelijk bewoners in hun omgeving een bijdrage te vragen voor een AED, die buiten aan de gevel hangt en 24/7 bereikbaar is. Hierdoor kan de burgerhulpverlener de AED snel ophalen als hij wordt opgeroepen. De eerste zes minuten maken het verschil.
Meer informatie leest u op de website www.buurtaed.nl. Vermeld op ‘uw postcode’ bijvoorbeeld 2652 en u ziet de lopende acties. U kunt na voor een buurt te hebben gekozen met een doneerknop de bijdrage betalen. Betalen gaat dan via Ideal.
Wij zijn ook bezig om een buurt AED te krijgen in de omgeving Berkelsezoom (postcode 2652).
Veel bewoners van de Berkelsezoom, Gouwestraat, Eemsplantsoen en Rivierenstraat doen al mee. Maar veel bewoners kunnen wij niet bereiken, doordat zij afwezig zijn of een sticker op de deur hebben. Graag brengen wij deze mensen hiermee op de hoogte en nodigen hen uit om ook een bijdrage te leveren.
Alvast bedankt!

Wim Martens
Berkel en Rodenrijs

Check Also

Defecte verlichting busbaan

Na drie weken is er nog steeds niets gedaan aan de niet werkende knipperlichten aan …

Geef een reactie