dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Politiek » VVD organiseert evenement op Dag van de Ondernemer

VVD organiseert evenement op Dag van de Ondernemer

VVD organiseert evenement op Dag van de Ondernemer

Lansingerland – Op vrijdag 16 november is het de Dag van de Ondernemer. Een mooie gelegenheid om ondernemers in Zuid-Holland eens in het zonnetje te zetten, bedacht de Statenfractie van de VVD. Samen met Tweede Kamerlid Martin Wörsdörfer en de VVD Lansingerland organiseren de liberalen daarom een evenement bij VSVK Infra Technie, Veilingweg 32 te Berkel en Rodenrijs.

Tijdens het evenement staat er onder meer een discussie op het programma, waarin onderwerpen als regeldruk, de dynamiek tussen politiek en ondernemers en de samenwerking tussen mkb’ers en grote bedrijven aan bod komen. Aan dat gesprek doen zowel ondernemers als politici mee.
“Wij willen heel graag dat regels voor ondernemers behapbaar en uitvoerbaar zijn”, zegt VVD-Statenlid Laurine Bonnewits. “Dat geldt voor lokale, provinciale én landelijke regels. Tijdens dit evenement gaan wij als politici goed naar ondernemers luisteren. Zodat we in de Tweede Kamer, op het provinciehuis en op het gemeentehuis verbeteringen voor ze kunnen verzorgen.”
Het programma begint om 14.00 uur met een rondleiding door Sander van Schie van VSVK, waarna er gelegenheid is tot discussie. Einde ongeveer 16.00 uur.
Ondernemers die zich willen aanmelden kunnen dit doen bij Ondernemend Lansingerland of de Statenfractie van de VVD via: info@ondernemendlansingerland.nl of vvd@pzh.nl.

Check Also

Bouw woontorens Goudjuffer en Vuurjuffer officieel van start

Lansingerland - Maandag 6 mei is de bouw van 68 sociale huurwoningen in Lansingerland officieel van start gegaan. Aan de Rodenrijse Zoom verrijzen de woontorens Goudjuffer en Vuurjuffer die naar verwachting in december 2020 worden opgeleverd. Wethouder Albert Abee van Lansingerland, Henk Rotgans, directeur Onderhoud ##+## Ontwikkeling van Havensteder en Martijn van der Knaap, directeur van bouwconcern BAM, hebben de officiële openingshandeling verricht.

Geef een reactie