dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » TOGB zaterdag revancheert zich
Zoetermeer - TOGB zaterdag kwam uiteindelijk in de tweede helft langs Oosterheem. Na de blamage van de week ervoor tegen Haagse Hout (1-2 verlies) heeft TOGB in de uitbeurt tegen Oosterheem revanche genomen. In Zoetermeer werd het na een 1-1 ruststand 1-4 voor de formatie van trainer/coach Paul van Oosten.

TOGB zaterdag revancheert zich

TOGB zaterdag revancheert zich

Zoetermeer – TOGB zaterdag kwam uiteindelijk in de tweede helft langs Oosterheem. Na de blamage van de week ervoor tegen Haagse Hout (1-2 verlies) heeft TOGB in de uitbeurt tegen Oosterheem revanche genomen. In Zoetermeer werd het na een 1-1 ruststand 1-4 voor de formatie van trainer/coach Paul van Oosten.

TOGB kon in Zoetermeer niet beschikken over Dyon van der Man, blessure knie, de afwezige Dave Ammerlaan en de met vakantie zijnde doelman Elko Windmeijer. Voor de eerste tien minuten verstreken waren zette Joey Lems TOGB vanaf elf meter op een 0-1 voorsprong. Daarna kreeg de wedstrijd een andere wending. Gedurende de eerste helft waren het baltempo en de scherpte weg bij TOGB en profiteerde Oosterheem door de 1-1 binnen te schieten. Voor de rust hield doelman Milan Lansbergen, normaal de sluitpost van TOGB zaterdag 3, zijn doel verder schoon en daarmee TOGB in de wedstrijd.
Van Oosten benutte de theepauze om zijn team op scherp te zetten voor de tweede helft. Joey Lems werd in de spits gezet, Bas Mourits verhuisde van het middenveld naar linksbuiten en Thom Ruigrok mocht zijn eerste minuten maken na zijn blessure als middenvelder. De omzettingen bleken de sleutel voor een succesvolle tweede helft en de drie punten. Eerst bracht Mark Twaalfhoven TOGB op 1-2. Even later was er wederom succes met een prachtige treffer van TOGB. Joey Lems stuurde Mark Twaalhoven diep. Twaalfhoven bediende vervolgens Joey Lems op maat die de 1-3 binnen kon lopen. Daarna kreeg TOGB alle gelegenheid om de score verder op te voeren, maar maakte slechts een bij wat de eindstand op 1-4 bracht. De goal kwam op naam van Victor Spanjaart die de 1-4 in het Zoetermeerse doel kon werken.
Een prima tweede helft waarin opviel, dat met Thom Ruigrok in het team de rust er is om rustig te bouwen en te scoren. Ruigrok is na veel problemen en blessures eindelijk weer wedstrijdfit. Hij was direct weer aanwezig met zijn uitstekende spel.

Check Also

Atletiek

Bleiswijk – De hardloopwedstrijd in Ter Heijde voerde de deelnemers over een fraai gevarieerd parcours …

Geef een reactie