dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Sport » Gratis biatlon clinics

Gratis biatlon clinics

Lansingerland – RW Rottemeren en Langlaufvereniging Gouda organiseren op zondag 18 november bij De Uithof in Den Haag gratis biatlon clinics. Deelnemers kunnen eerst langlaufen en dan schieten op het doel op de schietbaan, dat is de spannende combinatie van biatlon. Op het middenterrein in de Uithof liggen de schietbaan en een aantal kunststofloipes waar men kan oefenen. De clinics worden de hele dag door aangeboden en vinden plaats tijdens het Hüttengaudi festival, een wintersportfestival waar diverse wintersporten beoefend kunnen worden. Hüttengaudi staat voor gezelligheid in de berghutten en op de piste. Daarom zijn er optredens van bekende artiesten, is er lekker eten en drinken aanwezig, dit alles gecombineerd met demonstraties en diverse aanbiedingen. Opgeven voor deze gratis clinics kan via www.deuithof.nl/gratis-biatlon-clinic/. Wees er op tijd bij!

Check Also

Duivensport

Bergschenhoek – Zaterdag 11 mei werden er om 12.30 uur 540 duiven gelost voor een …

Geef een reactie