maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Prijswinnaars Halloween puzzeltocht verrast

Prijswinnaars Halloween puzzeltocht verrast

Prijswinnaars Halloween puzzeltocht verrast

Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 5 november vond de prijsuitreiking plaats van de Halloween puzzeltocht van Berkel Centrum. Er waren in totaal tien cadeaubonnen te verdienen en die werden maandagmiddag uitgereikt. De winnaars waren Joey Vernooij, Bo Beekveldt, Fenne van Heijden, Alessa van Dam, Didier Vroegindeweij, Kaj Binnendijk, Iefke Vogel, Danique de Haan, Gijs de Booij en Linc Franklin Woelkens. Op twee na waren ze allemaal aanwezig.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie