maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Sport » Tafeltennis

Tafeltennis

Berkel en Rodenrijs – Het eerste seniorenteam van tafeltennisvereniging TOGB reisde op zaterdag 3 november af naar Den Haag. Daar namen Leon Vijverberg, Leroy Heemskerk en Ronald Vijverberg het op tegen HTTV 070. Dit keer was Milo de Boer er niet bij, want die speelde een internationaal toernooi in Senec, Slowakije. De spits werd afgebeten door Leroy. In de eerste game moest Leroy nog warm worden en herpakte hij zich in de tweede en derde. Uiteindelijk trok Ljupco Jorguseski toch aan het langste einde in de beslissende vijfde game. Ondanks het goede tegenspel van Leroy die een 7-1 achterstand kon terugbrengen naar 9-7. Ook invaller Leon speelde vijf games tegen Charlie Vierling en met mooi combinatie spel, afwisselende fore- en backhand, werd het 2-0 voor HTTV 070. Gelukkig won zijn neef Ronald zijn partij wel in de derde vijfsetter en kwam het erop aan in het dubbelspel. In deze sleutelpartij moesten Leon en Leroy in de eerste twee games nog aan elkaar wennen, maar daarna maakt ede linkshandige Leroy het verschil en werd het 2-2.
Dit bleek een breekpunt in de wedstrijd te zijn, want daarna sloeg TOGB hard terug. Leroy en Ronald wonnen hun tweede partij eenvoudig en Leon maakte er tegen Hilair Bislip een geweldig spannende wedstrijd van. In verslagen positie wist Leon zijn sterke backhand optimaal uit te spelen en haalde in de vijfde game met 14-12 de buit binnen. Uiteindelijk boog TOGB de achterstand om in een 7-3 overwinning en hierdoor komen ze 19 punten ‘los’ van de nummer twee, SKF 3. Volgende wedstrijd is tegen GTTC Groesbeek op 17 november. Belangstellenden zijn welkom in Den Opper op het Hoge Land, aanvang 14.00 uur.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie