maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Sport » Volleybal

Volleybal

Lansingerland – De heren van Volley2B volleybalden zaterdag 3 november uit in Brabantse Waspik tegen de heren van Attak ’55. Een sterke start van Volley2B bracht een goede voorsprong in de eerste set. Een set waarbij de servicedruk hoog lag, de pass stabiel was en de aanvallers goed bereikt konden worden. Toch bleek dit niet genoeg en verloor het team deze set jammer genoeg met 25-23. In de tweede set kwam Volley2B niet lekker uit de startblokken, maar later in de set kwamen de heren goed terug. De set eindigde toch in 25-22. De derde set was van het begin af aan erg sterk en werd overtuigend gewonnen met 20-25. De laatste set kwam Volley2B niet los van de mannen van Attak, die de laatste set pakte met 25-23. Helaas verloren, maar wel hebben de mannen van Volley2bBeen sterke pot laten zien.

Check Also

Opening Day bij The Orioles

Bergschenhoek - Hoewel het honk- en softbalseizoen alweer een week aan de gang was, hielden The Orioles afgelopen weekend hun Opening Day om het seizoen te starten. Zowel het eerste honkbalteam als het eerste softbalteam speelden een thuiswedstrijd.

Geef een reactie