woensdag 24 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Vrijwilligersmarkt streek neer in Bleiswijk

Vrijwilligersmarkt streek neer in Bleiswijk

Vrijwilligersmarkt streek neer in Bleiswijk

Bleiswijk – Vertegenwoordigers van tal van organisaties streken zaterdagochtend 3 november neer in ’t Web om van zich te laten horen en zich te presenteren aan de inwoners van Bleiswijk. Maar dat niet alleen. Ze nodigden tevens belangstellenden uit eens een kijkje te nemen en te overwegen of ze er voor voelden bij een of meerdere organisaties als vrijwilliger aan de slag te gaan.
Het was gezellig druk in het pand, want ook de bibliotheek was geopend en daarom konden de bezoekers naast het omruilen of uitzoeken van een boek meteen een wandeling maken langs de tafels van de vrijwilligers. Er was belangstelling, maar de Bleiswijkse vrijwilligersorganisaties hadden best wat meer inwoners willen ontvangen die nog een beetje tijd over hebben voor wat vrijwilligerswerk in de eigen kern.
Vergeten te komen of geen gelegenheid? Dan kunt u altijd nog terecht bij het VIP (Vrijwilligers Informatie Punt) van Welzijn Lansingerland. Wilhelminastraat 1A in Bergschenhoek, tel. 010 – 522 55 45 of info@viplansingerland.nl. Kijk ook eens op de site www.viplansingerland.nl.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie