maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Advertorial » Zonder afspraak naar de kapper

Zonder afspraak naar de kapper

Zonder afspraak naar de kapper

Gediplomeerde kapsters, de nieuwste trends op het gebied van haarverzorging en kleuren en binnen lopen zonder afspraak. Dit is de formule van BrainWash. Gevestigd in het gezellige winkelcentrum Het Gouden Hart staan de vijf enthousiaste kapsters voor u klaar.

Natasja Kraus is sinds kort filiaalmanager van de salon in Berkel en Rodenrijs. Natasja: ”Inmiddels werk ik al acht jaar voor BrainWash als gediplomeerd kapster. Hiervoor in Delft maar sinds de start in oktober 2015 werk ik hier in Berkel. Het is een leuke kapperszaak met veel verschillende klanten. Iedereen kan bij ons terecht: man, vrouw en kinderen. Mede omdat wij werken zonder afspraak is geen enkele dag is hetzelfde. We zien echt een toename in het aantal klanten, waar we natuurlijk met elkaar heel blij en trots op zijn.

Samen met haar vier andere collega’s is Natasja iedere dag, behalve zondag, geopend. Op maandag van 9.00 tot 18.00 uur, van dinsdag tot vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. Natasja: “Wij werken zonder afspraak maar met vastgestelde prijzen. Voordat wij aan uw haar gaan beginnen weet u eigenlijk al wat de kosten zijn en hoe lang het zal duren.”

Gedurende het jaar volgen de kapsters regelmatig verschillende cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste trends en nieuwste technieken. Natasja: “Zo hebben we laatst een training over kleurtechnieken gevolgd. Hierin is het een ‘trend’ dat het kleuren van het haar zo natuurlijk mogelijk gebeurd en er ook zo natuurlijk mogelijk uitziet. Wij werken met de goede producten van Keune, deze zijn ook in onze winkel te koop.”

Voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden kunt u natuurlijk terecht in de kapsalon maar ook op www.brainwash-kappers.nl. Hier ziet u ook de maandelijkse actie.

Check Also

Bleiswijks kwartet ook inzetbaar op school

Bleiswijk - Burgemeester Pieter van de Stadt was woensdag 10 april aanwezig in het Historisch Museum aan de Dorpsstraat. Hij werd verwelkomd door Gerrit van der Knaap, voorzitter van de vereniging Historisch Bleiswijk (OVMB) en Fred Lekx, Ondernemer Albert Heijn Bleiswijk. De reden hiervoor was het Bleiswijks Kwartet dat momenteel gespaard kan worden bij Albert Heijn.

Geef een reactie