dinsdag 21 mei 2019 | week 21
Home » Prikbord » PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

PRIKBORD BERKEL EN RODENRIJS

Inloopochtend De Ark

Berkel en Rodenrijs – Wie zin heeft in het maken van een praatje op een plaats waar men elkaar onder het genot van een kopje koffie kan ontmoeten, is iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur welkom in De Ark, Oranjestraat 2. Er is geen programma, zodat men in een ontspannen sfeer met elkaar kan praten.

Klaverjassen KBO

Berkel en Rodenrijs – De KBO organiseert in de maand november twee klaverjasmiddagen, op 9 en 23 november. Aanvang 13.30 uur in het tuinpaviljoen van Huize St. Petrus.

Koffieuurtje Hergerborch

Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 9 november organiseert een aantal vrijwilligers wederom het Koffieuurtje in Hergerborch. Bewoners van de aanleunwoningen, buren uit de omgeving en nieuwe Nederlanders ontmoeten elkaar. Dit keer is het thema: ‘Uitdagende spelletjes’. De spelletjes zijn uitdagend maar de deelnemers kunnen elkaar ook uitdagen in dit boeiende spelcircuit. Iedereen kan meedoen. Ook vanuit een rolstoel is het mogelijk om een medebezoeker uit te dagen. Inloop vanaf 15.15 uur, aanvang 15.30 uur. Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden.

Westlands Mannenkoor

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 9 november treedt het Westlands Mannenkoor op in de O.L. Vrouw Geboortekerk aan de Noordeindseweg. Het koor bestaat uit ongeveer 150 man. Het concert begint om 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. De toegangsprijs is € 18,- inclusief koffie en de opbrengst is voor de restauratie van de kerk. Kaarten zijn te koop bij Primera en Kantoorboekhandel van Atten, beide in Berkel. Ook aan de zaal zijn kaarten te koop, zolang de voorraad strekt.

High-teaconcert

Berkel en Rodenrijs – Het Berkels Blokfluit Ensemble organiseert zaterdag 10 november een high-teaconcert in gebouw Willem Huygensz., Noordeindseweg 104. Er zullen werken van onder andere Locke, Gabrieli, Purcell, Telemann en Bernstein ten gehore worden gebracht. Aanvang 15.00 uur. Toegang: vrijwillige bijdrage. Iederreen is van harte welkom.

Sint Maarten optocht De Kievit

Berkel en Rodenrijs – Dit jaar organiseert speeltuin De Kievit op 10 november een Sint Maarten optocht die om 19.00 uur start. Verzamelen vanaf 18.45 uur, einde ongeveer 19.45 uur. Het is natuurlijk erg leuk om een lampion mee te nemen, misschien heb je wel een zelfgemaakte. Verkleden mag natuurlijk ook. Je krijgt een tasje om onderweg je lekkers in te doen en bovendien een kleurplaat. Ga thuis alvast maar de liedjes oefenen van Sint Maarten.

Sponsorklaverjassen in Huize St. Petrus

Berkel en Rodenrijs – Op dinsdag 13 november is er weer een sponsorklaverjasavond in Huize St. Petrus, waarvan de opbrengst gebruikt zal worden voor renovatie van het tuinpaviljoen van Huize St. Petrus. De avond begint om 20.00 uur in de koffiezaal en vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

Open reiki- en meditatieavond

Berkel en Rodenrijs – De Levensstroom, praktijk voor reiki, ayurvedische massage en bloesemremedies, houdt maandelijks open avonden. Ze zijn bedoeld om kennis te maken met reiki of om, nadat men een reikicursus heeft gevolgd, reiki met anderen te kunnen delen. De bijeenkomst wordt geopend met een gesprek over een thema en een meditatie. Daarna ontvangt iedere aanwezige een korte reikibehandeling. Wanneer: donderdag 15 november, 20.00 uur. Deelname kost vijf euro. Informatie of opgave: tel. 010 – 5117137 of via e-mail: delevensstroom99@gmail.com.

Gezellige bingo in Wel-Kom!

Berkel en Rodenrijs – Vrijdag 16 november organiseert Team Welzijn Lansingerland – Berkel en Rodenrijs een gezellige bingo in Wel-Kom!, ds. van Koetsveldstraat 3. De bingo begint om 14.00 uur, inloop vanaf 13.30 uur. De kosten voor de bingo bedragen € 3,50. Vooraf aanmelden bij Wel-Kom! of bel op werkdagen tel. 010-5225545. Zie ook: www.welzijnlansingerland.nl.

Open maaltijd in De Bron

Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond 23 november om 18.00 uur is er weer een Open maaltijd in de huiskamer in kerk De Bron, Rodenrijseweg 97. Je bent van harte welkom voor een heerlijke maaltijd, ook vegetarisch. Dit keer is het thema: Hollandse pot. Aanmelden kan door het sturen van een email naar: openmaaltijd@gkvdebron.nl of bel 06 – 2348 0731. Mee-eten is gratis.

Bridgen bij Doublet Bridge Club

Berkel en Rodenrijs – Bridge Vereniging Doublet maakt vanaf eind augustus deel uit van Bridge Club Lansingerland. Dit betekent dat er voortaan twee speelmogelijkheden zijn: dinsdagavond aanvang 20.00 uur en donderdagochtend aanvang 09.15 uur in zalencentrum Rehoboth, Wilhelminastraat 2. Inlichtingen: dinsdagavond wsdinsdag@bridgebcl.nl of tel. 06-12772362 en donderdagavond wsdonderdag@bridgebcl.nl of tel. 06-28743161.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Oud papier actie Bergschenhoek Bergschenhoek – Op donderdag 9 mei wordt er oud papier opgehaald …

Geef een reactie