woensdag 24 april 2019 | week 17
Home » Algemeen » Statiegeld Albert Heijn Westerwater voor Amber

Statiegeld Albert Heijn Westerwater voor Amber

Statiegeld Albert Heijn Westerwater voor Amber

Berkel en Rodenrijs – Dankzij de medewerking van Albert Heijn Westerwater en klanten die hun statiegeldbonnen hebben ingeleverd is een bedrag van € 750,- opgehaald om Amber te ondersteunen bij haar behandelingen tegen de ziekte van Lyme. Jill Ravensbergen van AH overhandigde de opbrengst aan Liesbeth, de moeder van Amber. Amber en haar ouders bedanken de klanten en Albert Heijn voor dit geweldige gebaar. Dankzij de behandelingen gaat het steeds beter met Amber. Er blijft echter nog steeds geld nodig om de behandelingen voort te zetten, omdat deze nog steeds niet worden vergoed door de zorgverzekering.

Check Also

Prestigieuze Onderzoeksprijs voor Berkelse leerkracht

Berkel en Rodenrijs - Angela Jansen-Zandbergen, werkzaam op basisschool Het Baken, heeft de 10xBeter! Onderzoeksprijs 2019, van Fontys gewonnen. Zij ontving de prijs woensdagavond 20 maart uit handen van bestuursvoorzitter van Optimus, Harrie van de Ven, tijdens Kennisplaza, het jaarlijkse onderwijsevenement van Fontys Pro Educatie.

Geef een reactie