maandag 22 april 2019 | week 17
Home » Lezersschrijven » Pluim voor De Driesprong

Pluim voor De Driesprong

Oma Christina wil even haar verhaal kwijt. Wij (Millie van zes jaar, zus Lola van vier jaar) komen uit Leiden en zijn van de week bij oma en opa gaan logeren.
Oma heeft de kinderen meegenomen naar de Driesprong om daar pompoenen te maken. Wat was dat leuk en wat liepen er lieve mensen rond om te helpen! Ik vond het jammer dat ik geen foto’s heb gemaakt. Toen de tijd om was kregen de kinderen nog wat te drinken en een zakje snoep. Die dag kon niet meer stuk. Oma, gaan we daar de volgende keer weer naar toe?!
Ik vroeg of ik nog wat moest betalen, helemaal niets.
Ik wil De Driesprong een dikke duim geven.

Oma Christina
Lansingerland

Check Also

Oproep: stop de houtkap!

Bent u ook verontrust en verontwaardigd over de almaar aanhoudende bomenkap in onze gemeente? Ik …

Geef een reactie