woensdag 24 april 2019 | week 17
Home » Nieuws » Reünie Valeas groot succes

Reünie Valeas groot succes

Reünie Valeas groot succes

Bergschenhoek – In sporthal Berghonk kwamen zaterdag 6 oktober jl. weifelend enige oud-volleyballers de entree binnen. De sporthal was de locatie waar vanaf 1975 de bloeiperiode van volleybalvereniging Valeas plaatsvond. Binnen een half uur was de ruimte overvol, waarbij het feest der herkenning kon beginnen. Zelfs vanuit Groningen, Haarlem en Putten kwamen ze. Uiteindelijk hebben ruim honderd mannen en vrouwen het als vanouds gezellig gemaakt. Uiteraard werd er gesproken over de behaalde successen, maar nog meer over de prima sfeer en feesten die een belangrijk onderdeel uitmaakten van de vereniging. Valeas staat voor: Volleybal Aktiveert Lach En Andere Spieren en “Moge gij Gezond Zijn”. De vereniging is in 2007 opgegaan in het huidige Volley 2B.

Check Also

Zondagvoetballers TOGB op overtuigende wijze kampioen

Berkel en Rodenrijs - Kampioenswedstrijden zijn zelden hoogstaand. TOGB tegen het bezoekende Excelsior '20 was daar geen uitzondering op. Het beoogde resultaat was zondagmiddag het belangrijkste. En als je comfortabele voorsprong op de ranglijst garneert met een klinkende 5-1 overwinning dan is de promotie naar de eerste klasse geheel terecht!

Geef een reactie