donderdag 23 mei 2019 | week 21
Home » Algemeen » Thema-avond in Het Baken

Thema-avond in Het Baken

Bergschenhoek – Belangstellenden zijn welkom op een thema-avond op donderdag 11 oktober in het kerkgebouw van de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) Het Baken, Anthonie van Dijcklaan 1 te Bergschenhoek. Het thema is: “Op zoek naar het Koninkrijk van God”. Spreker: Wim Grandia. Welkom vanaf 19.45 uur.

Check Also

Website stimuleert scholen hun schoolplein te vergroenen

Afgelopen week is de website www.groenblauweschoolpleinen.nl gelanceerd. Basisscholen kunnen hier tips en inspiratie vinden voor meer water en groen op hun schoolplein. De site biedt voorbeelden en ervaringen van andere basisscholen die een groenblauw plein hebben gerealiseerd, opties voor financiële steun en lespakketten voor buitenlessen.

Geef een reactie